onsdag den 18. august 2010

Ændring i bestyrelsen.

Hej alle

Jeg har efter længere tids overvejelser besluttet at jeg ikke længere vil være en del af bestyrelsen.

Jeg syntes at der har været så mange indlæg og kommentarer, om hvor dårlig klimaet og udviklingen i klubben er blevet, og at klubben har fået en drejning som nogle medlemmerne ikke syntes er fremmende for klubben.

Jeg indrømmer at vi i den siddende bestyrelse ikke har gjort tingene som man har gjort tidligere, men jeg syntes at jeg har forsøgt at finde ud af hvilke problemer der har været årsag til div. små tvister. Jeg syntes at ide´n med en hjemmeside hvor alt blev lagt fast og alle former for afstemningen kunne gøres synlige for medlemmerne, referater, div. udvalg i klubben.: Nordfyn rundt, udlandsturen mf. - oversigter over vores lager af klubtøj - priser mm. kunne gøre det nemmere for medlemmerne.

Vi har opsat et medlemsprofil modul på hjemmesiden, således at medlemmerne selv opdatere deres profil, hvorved vi undgår den diskution om hvilken gruppe folk tilhører , om de vil være med i sms ordningen osv.

Jeg syntes der er sket mange ting i det sidste år, men hvis det er en forkert retning vil jeg ikke stå i vejen.

Nu vil jeg koncentrere mig om at cykle, det er det som gør hverdagen sjovere, ikke at lave gratis arbejde - hvor klagerne vælter ind.

Vi ses på cyklen.

mvh.

7 kommentarer:

 1. Jeg synes det er rigtig ærgeligt at du stopper, men jeg kan godt forstå dig.
  Synes det er utroligt hvordan flere medlemmer kan blive ved med at fokusere på de småting der ikke er blevet gjort, istedet for at sætte pris på de ting bestyrelsen har udrettet indtil nu.

  De blev sat sammen lige inden sommeren, og så kan man da heller ikke forvente at fem mand skal kunne kommunikere optimalt når der hele tiden er en eller to væk på ferie.
  Jeg synes disse medlemmer skal tænke lidt over at bestyrelsen altså er ulønnet arbejde.
  Så er det da også bare med at sætte pris på dem der gider.

  Det vrimlede jo ikke ligefrem med kandidater dengang.

  Efter min mening er den eneste forkerte drejning der er sket i klubben at nogle af medlemmerne har fået en negativ indstilling til tingene.

  Jeg synes ihvertfald der er sket mange positive ting og fremskidt i år, og det vil jeg gerne rose bestyrelsen for!
  Håber da ikke jeg er den eneste der har den holdning.

  SvarSlet
 2. det er sku trist....træls..
  hilsen palle

  SvarSlet
 3. Hej alle

  Jeg vil give Tonseren og Palle fuldstændig ret.
  Jeg syntes at det er ærgeligt at et medlems negative holdning til alt der bliver gjort fører til at
  bestyrelsen giver op
  jeg har været medlem i klubben i 4 år og aldrig har der sket så meget som det sidste år

  hvis der virkelig er medlemmer der syntes at det arbejde bliver gjort
  er så elendigt at klubben ikke fungerer var det måske bedre at de meldte sig ud istedet for at jage alle andre væk.

  Dette er kun min mening.

  Ved godt at jeg har skrevet at dette ikke er stedet til diskusion
  men nu syntes jeg det er blevet for
  meget.


  Finn

  SvarSlet
 4. Jeg synes også det rigtig ærgeligt at du holder - min fornemmelse er også at der er få som er utilfredse og det er smadder ærgeligt at det sætter klubben tilbage, fordi så skal man bruge så meget krudt på det i stedet for alt det postive der heldigvis også sker, som vi kan takke bestyrelsen for.
  mvh
  Lis

  SvarSlet
 5. Du har måske allerede taget din beslutning, men jeg vil alligevel opfordre til at du bliver. Ingen er tjent med at du stopper nu. Jeg har ikke selv noget at indvende mod bestyrelsen, og synes de konflikter som dukker op er ubetydlige. Man kan være enig eller uenig i nogle af de ting bestyrelsen vedtager, men stemningen i klubben er noget vi alle skaber. Det er godt at der overhovedet findes nogen som vil tage på sig opgaven at sidde i bestyrelsen.

  SvarSlet
 6. Ja, der er ærgerligt at det skulle komme så vidt.
  Jeg syntes at der mangler noget opbakning fra medlemmerne, som jeg sagde til John i går, så kom der jo mange roser om klubbens udvikling da vi var i Harzen.
  Jeg forstår samtidig godt at han er træt af at skulle forklare og forsvare, enhver handling overfor eet enkelt medlem uden at vi andre kommer med et skulderklap en gang i mellem.
  Nu får jeg jo nok på hatten for dette, men hånden på hjertet, så tror jeg de fleste vil give mig ret, ellers er det jo med rette at John går af.
  Jeg håber at dette indlæg vil åbne for at ALLE giver deres mening til kende. Så kan det måske lade sig gøre at få John til at ændre sin beslutning.
  Hilsen Lars

  SvarSlet
 7. John er den rette mand for klubben, alt det som er sket i år.
  Hatten af for det, håber han bliver på posten...

  Mange cykelhilser fra debutanten.

  SvarSlet