fredag den 3. september 2010

Torsdagstur

På denne dag som markere starten af efteråret - viser vejret sig fra sin bedste side.... ikke meget vind og godt med sol....... så det har lokket en del op til klubhuset.


Fra gruppe 1 er det Lene, Torben, Skåstrupmanden, Nordmanden og Australieren.


Fra gruppe 2 er det Teggert, Rosengartneren, Ræven, Busken, Gråskæg


Fra gruppe 3 er det Torben Bang og de to Langåer på deres nye Kyota cykler....


Vi bliver enig om turen går østpå - og vi følges alle ud til Nr. Højrup - og der skal køres med korte skift...... Da vi kommer til Nr. Højrup tager fire fra gruppe alene afsted - vi andre incl. Australieren vil tage en fælles tur.


Vi fortsætter mod rundkørslen i Lunde - og på de 2 sidste bakker skal der køres til - og det bliver der så... Da vi ankommer til rundkørslen er pulsen i top - min viste 190!


Turen går herefter ud til Klintebjerg og herefter er modvinden væk - mod Otterup øver vi at køre i kæde, men det skal vi nok prøve lidt mere....


Hjemad af landevejen - hvor vi jo nyder medvinden helt fra Krogsbølle. Efter Vester Egense skrues tempoet op - og vi alle har gode brugte ben da vi kommer drønende forbi byskiltet efter 65 kilometer.


Vi kunne sagtens have været flere på vejene - så kom nu op og tril med de andre inden sæsonen er slut..... det er jo også nu vi skal træne til Alpetramp

1 kommentar:

  1. Tak for en god tur til alle
    kanon vejr og godt humør

    MVH Finn

    SvarSlet