tirsdag den 24. august 2010

Rundt om Horsens


Efter en sommer hvor jeg kun har været ude at cykle 3 gange inden for de sidste 2 måneder er formen ret skidt for at sige det mildt.

Alligevel fik jeg af en eller anden mærkelig årsag overtalt mig selv til tage med Ræven fra Mors og Pedal Atleten til Horsens og køre Danmarks hårdeste cykelløb.

145 km og 1700 højdemeter skal forceres før man står ved målstregen.


Morgenen starter med en ordentlig skylle, men vi vælger at tage afsted alligevel. Med os har vi også Jørgen fra Højskolen der gerne vil være medlem i klubben, og Waldur der også bor på Højskolen. Waldur kommer fra Estland, og skal iøvrigt cykle med til Landsstævnet på lørdag.


Vi får lidt regn da starten går, men efter 25 min. holder det op og der kommer ikke mere den dag.


Efter ca. 25 km bliver det alvor og de stejle bakker begynder. For mit vedkommende gik det sådan set fint i starten, men efter at have forceret bl.a. Ejer bavnehøj, Yding skovhøj og en del andre stejle og lange bakker begynder syren og trætheden at melde sig. Og så allerede efter 65 km.

Derfra var det ren overlevelse hjem, og især da vi havde kørt 100 km og Ræven fra Mors var blevet varm blev det rigtig slemt. Han stak af hver gang vi skulle opad, og så var det bare med at hænge i for at hente ham på den anden side.


Efter 5:26:00 stod vi ved målstregen trætte og klar til en kold. Godt jeg ikke havde intentioner om at køre race, men bare ville gennemføre. Og det lykkedes, men jeg gør det aldrig mere uden at have trænet først. :-)


Waldur kørte hurtigt fra og gav den gas hele vejen rundt. Han synes det havde været en rigtig hård tur men havde alligevel kørt rundt på imponerende 4:12:00 (34,5 i snit). Kun 3 minutter efter vinderen.


Jørgen kørte 22 km ruten og havde ligeledes haft en god tur rundt. Han gennemførte på 55 min.


Efter en dejlig og hård dag kørte vi igen til Bogense og fik en tår drikke hos undertegnede, hvor formanden sluttede sig til og vi fik en snak om vejr og vind.


Til sidst en stor tak til Ræven og Pedal Atleten for at vente på mig. Jeg skylder en. :-)

Tak for en god tur.


Mvh Tonseren

2 kommentarer:

 1. Hej Tonser!

  Vi skal nok sørger for masser af læ på lørdag.......

  Hilsen en af læskærmene

  SvarSlet
 2. Det lyder rigtig fint, for jeg havde også regnet med at tage en slapper bagved. :-)
  Godt kørt i hamburg.

  SvarSlet