onsdag den 14. april 2010

Opsamling efter SPURT!.

Der har under træningen været lidt uenighed omkring de spontane spurter der er opstået til byskilte og bakketoppe.
Der SKAL være mulighed for disse spurter, og de må GERNE være spontane.

Vi kører for at have det sjovt og få motion.!

REGLERNE ER DOG KLARE I KLUBBEN! vi starter samlet i grupper og vi slutter samlet i grupper.

MEN for at imødekomme alle, indfører vi en ny regel!

Hvis der er opstået væsentlige huller i gruppen i forbindelse med en spurt, skal vinderen af spurten, køre tilbage og samle gruppen sammen, derved kan vedkommende få lov at sole sig i sin sejr HELE VEJEN TILBAGE, og samtidig få brugt lidt ekstra kræfter, således at dagsformen for deltagerne bliver ulignet.
Jeg hører gerne kommentarer til ovennævnte, som vi afprøver i fremtiden.

11 kommentarer:

 1. Undre mig over vi har behov for denne "regel" - for det har da aldrig været noget problem! Hvorfor er det nu en nødvendighed - er det fordi der var lidt uenighed i gruppe 1 - men så må I løse det selv uden at alle andre skal omfattes af denne "regel". Kan da lige se den som vinder bakkespurten ved Vissenbjerg så skal halvvejs tilbage og hente den sidste :-( Så det må være en ommer - for det ender jo med vi skal have udleveret en lovsamling!

  SvarSlet
 2. Syntes det er lidt meget og gøre ud af, at man har været uenige på en cykeltur, Man skulle hellere møde op med godt humør så alle de små ting ikke bliver til store. Syntes opsamlingen fungerer fint som den er.

  SvarSlet
 3. Er enig med D Specialized og sikringnielsen. Synes at hidtidig ordning med opsamling efter bakker og skiltespurter har fungeret fint. Synes at det skal være valgfrit at køre tilbage.

  SvarSlet
 4. Hej igen
  Det er fint at der kommer nogle negative holdninger frem til dette forslag, således at vi kan se hvad folk mener. Hvis alle syntes at det har fungeret fint på den gamle måde er det fint med mig, men hvis nu at hovedparten syntes det er et godt forslag, er det også fint, det gælder om at finde ud af hvad hovedparten af medlemmerne syntes og har lyst. 5 kommentarer er dog ikke et bredt udsnit af meninger, så det er svært at lodde stemningen. Så lige nu er der flest negative holdninger.!
  PS.! væsentlige huller - der kunne også have stået - ude af syne. For selvfølgelig skal man ikke vende om hvis man kan se hinanden.

  SvarSlet
 5. John - om vores kommentare er negative er jeg ikke enig i! Du beder om holdninger til dit foreslag til en ændring - og vi er bare ikke enige med dig!

  Dette regel har du egenrådig vedtaget - og det er vel der problemet ligger. Du burde jo havde spurgt først om vi har behov for denne "regel" - men du valgte bare at indføre den! Du snakker altid om alle dem som er enig med dig - hvem er de og hvem har ønsket denne regel!

  At du konkludere er der er flest negative indlæg, men det nok ikke er udtryk for hvad flertallet mener. Det viser jo nok hvordan du vil have det - at dit foreslag skal gennemføres alligevel!

  Så kan vi jo så tænke vores!

  PS: vil minde om at en enig bestyrele (den forrige) vedtog, at brok ikke var acceptabelt under turen - men det skulle tages op når turen var slut. For ingen gider finde sig i at blive "tilsvinet" af en anden og vi er her jo frivilligt for at have det sjovt. Det indlæg jeg henviser til er lagt på bloggen den 8. marts 2009.

  SvarSlet
 6. er dette virkelig et "problem ???

  jeg håber ikke vi i gruppe 2 mener dette kræver "action" på nogen måde.

  lad os komme videre og køre som vi plejer.

  SvarSlet
 7. Hej igen

  Man kan være negativ til et forslag og man kan være positiv. Jeg bedømmer at jeres holdning til mit forslag er negativt, men har ikke på noget tidspunkt sagt at i har en negativ holdning. Jeg er stadig af den samme holdning som "Simon Spies" negativ reklame er bedre end ingen reklame.!
  Men lad det nu ligge og lad forslaget dø hen, vis der ikke er flertal. Personligt er jeg som tidligere skrevet ligeglad, jeg forsøgte bare at komme med et oplæg for klubbens bedste. Jeg syntes dóg at jeg tydeligt har skrevet at flertallets røst bør være retningsvisende, og som det ser ud lige nu - indrømmet så fører Don Specialized.

  SvarSlet
 8. John - dette har ikke noget at gøre med, at jeg fører... men et udtryk for at ingen gider den regel som du vil indføre..... husk at det ikke er dig som egenrådig stiller reglerne op - det må da være noget der tages op i bestyrelsen - så jeg vil da gerne vide hvad Bjørn og Per mener!

  Men du har ikke forholdt dig til det indlæg jeg henviser til - for der står jo, at vi ikke vil have "brok" under turerne og det var vel det som skete i stor stil i tirsdags!

  SvarSlet
 9. Hejsa
  Ang det der bliver skrevet nu, omkring hvem der skal hvad på en tur. Jeg synes da det er fint hvis man efter spurt kører tilbage efter det svageste led, hvis denne er langt bagud. Hvorfor ikke. Hvis det er det gruppen aftaler og synes er en god ide.
  Jeg støtter John i at det kan være en god løsning
  Ang i tirsdags og det tumult der opstod der. Tror jeg nok der er blevet snakket nok om, og jeg har da det var mig der skældte ud, snakket m de implicerede......
  Så skal denne her krig ikke stoppe?
  Ellers hvis der er spørgsmål til hvad der skete er I velkomne til at ringe til mig
  Mvh Maria

  SvarSlet