mandag den 16. august 2010

Hvad sker derr?

Det at vi skal deltage i Landsstævnet har udviklet sig til den store parodi - folk melder til og fra som.........

Nu har nogen af os holdt den dag ledig i kalenderen i flere måneder - og i starten af juni var der et hold klar.

Bestyrelsen tager så opgaven at samle et eller flere hold - og få dem blandet så vi passer sammen.... Flere fra det første hold vil gerne have holdene på plads inden sommerferien.

Hvem der melder sig til kan vi ikke se da det skal foregå via mail - og blokken opdateres ikke....

Sidst i juli stadig intet fra bestyrelsen om hold - og først da vi spørger skriver formanden "at nu kan vi bare selv stå for det" - hvorfor er det nu ikke en opgave for bestyrelsen..... jeg troede da det var bestyrelsen som havde ansvaret for aktiviteterne foregår - eller får dem uddelegeret (og at sige vi bare kan klare det selv er ikke uddelegering).

At vi var 10 = hold var jo ikke rigtig idet Gråskæg, Inspektøren og Cervelo jo havde meldt sig til et hold med gruppe 2 tempo.....

Så forsøger Ræven og Gråskæg at samle resterne - og nu er der så kun 7 tilbage........ På blokken fremgår stadig 10 tilmeldte!

Jeg er skuffet over denne udvikling - det er da for ringe vi i en så stor klub ikke viser flaget frem!

Er det ikke på tide bestyrelsen sætter sig ned og finder ud af hvad der foregår i klubben - og tager noget ansvar samt taler sammen. Når vi spørger bestyrelsesmedlermmerne om det som skrives af bestyrelsen på bloggen, så ved de pågældende aldrig noget om det......

At vi som medllemmer må forventet bestyrelsen er en samlet enhed er da en selvfølge - men 2 medlemmer af betyrelsen kendte ikke noget til resultatet af den såkaldte afstemning om "træningstiderne". Først da vi næsten 2 månder efter afstemningen startede spørger til resultatet - så kom der et svar fra formanden. Men hvorfor skulle vi bede om svaret og hvor mange har stemt?

Omkring vores sponsore til tøjet har jeg for godt 2 måneder tilbudt bestyrelsen at lave et skriv til sponsorene for at vise dem vores nye tøj, fortælle hvor vi har vist det frem - det skyldes en af de store sponsorer undrede sig over vi bare havde sagt tak for pengene og så havde han intet hørt fra os. Dette havde den nuværende bestyrelse ikke "tænkt" over at gøre, men vi skal jo husk på, at dem som er på tøjet idag også ville være oplagt om 2 år hvis vi behandler dem "godt". Det eneste jeg bad bestyrelsen sørge for var, at der blev vedlagt et billede til sponsoren. Dette ville bestyrelsen sørge for, men på nuværende tidspunkt har jeg ingen billeder modtaget! Det er for mig at se en utilgivelig holdning til alle dem som har betalt gode penge til os - men også ensbetydende med at vi jo smækker døren til næste gang vi skal bruge tøj! Men nu må opgaven så gå tilbage til bestyrelsen - jeg kan jo se vi har en sponsoransvarlig, og Cervelo er velkommen til at ringe hvis han har brug for sparring!

Omkring vores tøj finder jeg det skidt, at vi ikke alle har det på til de officille træninger - nogen har endda tøj på fra en anden klub. Det er jo her vi skal betale tilbage til sponsorerne. Hvis man har noget andet tøj som man gerne vil køre i, så må det jo være på alle andre tider. Hvad er bestyrelsens holdning til dette, for der er jo også en af jer som køre i andet tøj (bare se billeder fra pølseaften hos Ræven)!

Bestyrelsen har også villet starte en cykelskole - flere har meldt sig som trænere. Men det er nu flere måndere siden, men intet har vi hørt om hvad der sker, selvom det på bloggen står der kommer information. Hvad blev der er Barnepigen initiativ ifbm. med højskolen - døde det også fordi der nu skulle være en masse med teknik, gruppeledere osv....

Dette indlæg vil nogen nok synes kvalificere mig til at skriv bag på Ekstra Bladet under "Vrisne gamle mænd" - så er det helt OK for mig. Det skal fra min side tages som udtryk for, at der foregår mange mærkelig ting såsom løb pludselig ikke er gratis eller ny regler henover en nat, der søsættes en masse ideer men de bliver ikke ført ud i livet, og klubbens fællesskab og aktiviteter smuldre langsomt!

11 kommentarer:

 1. Jeg vil gerne tilslutte mig de "Vrisne gamle mænd" Klubben er ved at få en forkert drejning... jeg vil give Jan ret i det han skriver. Med hensyn til holdløbet er det godt nok dårlig moral at tilmelde sig et hold og så få dage før det skal køres melde afbud. Hvad med resten af holdet ?????. Håber på flere afbud så vi kan droppe det holdløb i år.
  Mvh Cube

  SvarSlet
 2. Jeg er også enig med det jan skriver.

  SvarSlet
 3. ville da være ærgeligt hvis vi alle bliver vrisne gamle mænd....
  mon ikke vores bestyrelse trænger til at sidde rundt om et bord sammen, og aftale hvad der skal ske fremover, få snakket om i hvilken rækkefølge tingene skal prioteres, og vigtigt hvem gør hvad...
  der er sket mange gode ting det sidste år, og det skal der da bygges videre på, så på med vanten, og lad os høre hvad der skal ske fremover.

  torben

  SvarSlet
 4. Ja der er sket meget det sidste år stor ros for det, med tøjet og vores løb,harzenturen mm... Der skal bare snakkes noget mere samme og så kommer det igen.. Skulle jo gerne være sjovet at komme op i klubben.Det med betalte løb ved vi jo godt at man skal betale ,så hvorfor gøre et stort nr ud af det. Det skrev i jo sidste år på blokken.. Men hvorfor kommer der ikke flere til træning mere.......Der var jo mange op til harzen-turen,men hvor er de nu....
  Syntes nu det sjovt at komme og snakke, cykle i klubben, så må vi jo håbe at folk kommer igen og cykler... Hilsen Debutanten

  SvarSlet
 5. Hel klart enig med Jan. Der er for mange løse ender som der aldrig bliver fulgt op på. Det med sponsorerne er jeg også meget skuffet over. Vi kunne jo godt bruge både penge og tøj, så det mindste er da at man får sagt tak på en ordenligt måde. Så til bestyrelsen - se at komme i gang inden alle mister lysten til at cykle i BMC
  MVH Mr. Bianchi

  SvarSlet
 6. Ikke for at tage bestyrelsen i forsvar men nu skal i også huske på at den blev sat sammen lige inden sommeren stod for døren.

  Og hen over sommeren har det hele jo ligget mere eller mindre stille i klubben som det altid har gjort.

  Må da indrømme at jeg også synes det er lidt ærgeligt at man melder fra til et holdløb efter at have meldt til.

  Lad os nu se hvad der sker henover det sidste af sæsonen, og vi skal da nok få en hyggelig tur til LS alligevel.

  Til Palle:
  Jeg skal nok komme til træningen alt det jeg kan. Har bare ikke så meget tid til cykling lige nu. :-)

  SvarSlet
 7. Til tonseren!

  Den nye bestyrelse var da på plads den 5. maj - så i min verden langt til sommerferien......

  Men problemet er jo, at der åbenbart ikke tales sammen i bestyrelsen - for ingen ved hvad der foregår...

  Det er vel en fejl den har ligge stille - kunne da have brugt tide på holdløbet.

  Og hvorfor holde lukket i sommerferien - der er jo altid nogen som køre alligevel. Vi har da sammen været afsted.

  SvarSlet
 8. Hejsa
  Hvad m at indkalde til et fællesmøde hvor alle aktive medlemmer kan komme, osse m deres meniger.
  Vi har jo et klubhus..........
  Maria

  SvarSlet
 9. Jeg er enig med Maria

  mente at vi var enige om at dette ikke er stedet til mudderkastning

  SvarSlet
 10. Jeg er enig med Finn.
  Og brok og mudderkastning kunne måske være en årsag til det manglende fremmøde i klubben, ser da ofte klubbens medlemmer køre alene, så det er måske ikke lysten at træne der mangler.

  Hilsen Lars

  SvarSlet
 11. Selvfølgelig skal mudderkastning undgås, men en frustration man vil ud med, skal jo også kunne komme frem.
  Jeg meldte fra til holdløbet idet jeg er usikker på om jeg kan, og netop ikke i sidste øjeblik, være den 6. og afgørende der alligevel må melde fra. Hvilket jo virkelig ville stille klubkammerater i forlegenhed.

  SvarSlet