tirsdag den 7. april 2009

Stjernetramp!


Søndag morgen - endelig dagen hvor årets første løb finder sted. Vejret er fornuftigt - og ikke så meget vind.

Vi mødes ved klubhuset - Rosengartneren, Torben, Formanden, Mr. Bianchi, Revisoren, Ræven fra Mors, Barnepigen og Debutanten.

Da vi kommer frem til Brobyværk er vinden taget til...... så der kan godt blive brug for at finde en masse andre at ligge i læ efter....

Dernede møder vi Don Cube, PedalAtleten og Mr. Colnago - samt to personer i noget mærkeligt grønt tøj - de minder mig om en hvis frø fra Muppet Show - måske de skal hedde Kermit Senior og Kermit Jr.!

Startnummer hentes - nervøsiteten stiger ved tanken om de 75 kilometer der venter - men så dulmer vi nerverne med kaffe og rundstykker.

Klar til start - der ligges ud et i tempo som om vi skal slå verdensrekorden - og inden første bakke er der skabt et hul i vores gruppe. Don Cube, Debutanten, Torben, Kermit Jr. holder på og forsvinder i det fjerne - vi andre sænker tempoet til under 37 da der er jo langt igen.

De første 30 kilometer rundes på en time - og så når vi den berygtede Jordløse bakke - og der blev jeg sat...... Så herfra kun mig selv - 45 kilometer alene - fik dog de sidste 25 kilometer følgeskab af 2 gange krampe i begge lår!

Og føj hvor var der langt de sidste 10 kilometer i strid modvind - og stadig kun mulighed for at ligge i læ af de 2 kramper - og hvad sker der en kilometer før mål - Mr. Bianchi kommer susende udenom.........

Alle kom godt rundt - Debutanten i en fornem tid på 2.15,Tonseren i 2.23, Don Cube i 2.26, Kermit Senior i 2,35, Barnepigen i 2.35, Don Specialized i 2.47, Rosengartneren i 2.57, Formanden og Revisoren i 2.59 og Ræven fra Mors i 3.03 - har ikke kunne finde tider på Torben, Mr. Bianchi, Pedalatleten og Mr. Colnago.

Efter løbet var der enighed om det havde været hårdt - men igen sjovt at være blandt så mange til et altid velorganiseret løb.

Så husk det kommer igen næste år - og formen......

Tak til de andre fra BMC for en hyggelig dag.

Don Specialized

3 kommentarer:

 1. Lige en rettelse.
  Debutanten kom rundt i 2:15
  og Tonseren i 2:19. Jeg glemte at blive scannet da jeg kom ind. :-)

  SvarSlet
 2. Vi må desværre holde os til de officielle tider - det foreskriver vores holdning om fair play.... Bliver vi taget i snyd - så er det ikke sikkert vi kommer med til Tour de France i 2015!

  SvarSlet
 3. hej... jeg har ses i kermit-news, at det var 3.19 ...smil
  vi er klar til tour de france 2013..
  hilsen debutanten..

  SvarSlet