onsdag den 23. maj 2012

Bogense Skagen 2012

Så er det tid til en lille træningstur i forbindelse med vores tur Bogense Skagen d. 23 Juni.

Turen køres mandag d. 28/5 og alle også dem der ikke skal kører Bogense Skagen er velkommen.

Vi starter fra klubhuset kl. 08.00 og turen bliver på ca 150 km. Vi kører til Middelfart og over den Gl. Lillebæltsbro og af landevejen til Kolding. Herfra går turen til Vejle hvor vi spiser lidt middagsmad på en café i bymidten. Så skal vi ud og prøve kræfter med Munkebjerg bakken og derefter fortsætter vi ned langs kysten gennem Brejning og ender i Fredericia hvorfra vi kører direkte hjem.

I Vejle passerer vi Kiddésvej så hvis der er nogen der har lyst til at prøve kræfter med en af danmarks stejleste bakker vil der blive mulighed for dette.

Ruten kan ses her : http://iform.dk/ruteplanner/bogense/traeningstur-bogense-skagen-285-2012

Undervejs laver vi nogen stop hvor det nu er nødvendigt.

Denne tur er jo en prøve på hvordan vi skal kører når turen går til Skagen så gennemsnits farten skal ligge på 25 - 27 km/t. Det betyder også at der ikke "presses" op ad bakkerne og af vi er meget opmærksomme på ikke at øge tempoet ved skift.

Ligeledes vil der ikke blive kørt spurter op ad bakker og til byskilte. Udover det køres som vi normalt gør til træning og skifter på samme måde.

Jeg vil henstille til alle der kommer og kører at vi hjælpes ad med at overholde ovenstående da der er rigtigt langt til Skagen og vi får brug for alle vores kræfter den dag.

Når vi kommer hjem ca. kl 15.00 regner jeg med at vi kører på Dampskibshuset og får en forfriskning oven på anstrengelserne.

Vejrudsigtne for mandag ser rigtig fin ud med 2 - 3 sek/m vind fra vest og 20 grader. Det betyder rygvind hjem :) http://www.dmi.dk/dmi/index/danmark/byvejr_danmark.htm?by=5400

Tilmeld jer her på bloggen eller giv mig et kald på 28147694

Hilsen Smeden

9 kommentarer:

 1. Jette og Smeden kommer selvfølgelig :)

  SvarSlet
 2. Ømosemanden kommer også til turen.

  SvarSlet
 3. Jeg vil også rigtig gerne med. Inge Henriksen

  SvarSlet
 4. Hej hej
  Vi vil gerne følge jer til Middelfart. Så vender vi om og cykler hjem igen. (ps Palle vil gerne være trækdyr).
  Maria og Palle

  SvarSlet