torsdag den 13. november 2014

Torsdags turen

Sikke et møgvejr det har været hele dagen - så lysten til en tur ud i pløret ligger på et lille sted.... Men Smeden og Inspektøren har jo meldt deres ankomst, så dem må vi ikke skuffe.

Op på cyklen, lygterne tændes og så er det om til Bianchi - heldigvis har regnen lagt sig.

Kommer om til Bianchi og der holder vores prøvemedlem Maj - klar til en tur i skoven. Mudderkongen dukker også op - men desværre er Inspektøren strandet inde i Odense og når ikke frem.

Vi bemærker at Maj har noget af et lys i panden - men hun har glemt baglyset, så det skal hun få styr på til næste omgang mørkekørsel.

Men som kommer Bianchi, hans lygter har samme styrke som et fyrfadslys - så nu må Extrem godt få fat i noget ordentligt lys til ham.

Smeden er stadig ikke kommet så vi vælger at køre ham i møde, men vi når helt ud til Smedehuset - og der er han lige kommet hjem og vil nyde sofaen og hygge med Jyden.

Så er der afgang ud mod slottet - dejligt føre, lidt smattet men OK. Godt tempo op mod Burskovvej - og da vi kommer ud på asfalten er vi varme og lidt beskidte.

Pulsen ned igen - og så ind i skoven til en god gang pløre.... og pulsen stiger igen..... Der slappes af da vi kommer ud af skoven og så høj puls igen ud til tyskerladen..

Ud på asfalten og pulsen ned.... så er der grusvejen ud til Langø og bliver der gået til den.....Sådan fortsætter vi - høj puls, afslapning, høj puls, afslapning..... Drikkepause ved pumpehuset - og så ellers langs afløbskanalen op til Vestre Egense, her kan Maj ikke snakke men kun tale via SMS :-)

Så slappes der af inden vi drøner ind i Jerstrup skoven - og her har Mudderkongen fundet en spændende rute med masser af væltede træer..... tænk han har fundet den 2 gange i træk. Her må Bianchi opgive pga. manglende lys...... han finder tilbage og smutter op til jernkæden og mødes med os andre 3.

Så hjemad og igen giver der gas op mod Sandager kirke - afslapning på asfalten og så fuld skrue op af alle´n mod slottet.... puha der gives gas.

Kort pause og så igen gas gennem stien op til Hornskovvej - pause op til golfbanen og så køres der ræs ind til Nordfyns hallen...

En super tur er slut- 25 kilometer - og inden tvivl om det var super træning.

Op til vaskehallen - her spørger Maj om hun kan låne en 20´er til vask. Hun troede på, at cyklen skal ind i vaskehallen...

Her ser vi Mudderkongen, Maj og Bianchi.

En fed tur er overstået - så kom nu bare op af sofaen alle jer andre.... I går jo glip af den sunde luft, mudderet og sjov oplevelser.....

Her er vores tur Se her

Tak til Maj, Mudderkongen og Bianchi

1 kommentar: