tirsdag den 27. marts 2012

1. træning i 2012

Sikke en tirsdag, solen skinner fra en skyfri himmel og termometeret viser ikke mindre end 17 grader - så der er længe til kl 18.00 hvor dagens cykeltur starter.

Pludselig besked fra Cube, Arne fra avisen kommer og tager billeder af os - så nu håber vi på et stort fremmøde.

Endelig er kl. 18 og cykeltøjet er taget på - for første gang er vinterjakken blevet på bøjlen - og oppe ved klubhuset er der godt fyldt op med cykler og orange trøjer.

Ud til hallen hvor fotografen venter - vi bliver klappet forbi hallen af alle Bogense Løberne som også skal fotograferes. Der bliver taget billeder, så nu glæder vi os til at resultatet i avisen.

Så er det endelig tiden for at cykle og vi deles op i 3 grupper - vi er ca 20 i alt.

Gruppe 2 bliver på 11, og dagens turleder er Mudderkongen - som lover bakker...... De øvrige er Massøren, Tømeren, Torben Bang, Ømosemanden, Rosengartneren, Smeden, Fru Bianchi, Busken og KajA.

Så tager vi ud forbi golfbanen og så råber Massøren "Se op bagfra" - vi blev noget forvirret over hvad vi skulle.....

Vi tager landevejen mod Rugårdsvej, tempoet er godt efter det er første tur - til venstre ad Rugårdsvej og der pustes noget på bakken. Så bliver jaget ind på Nellerodgyden - her var der mere tale om markkørsel - men det er jo også Mudderkongen der viser vej.

Videre vestpå og så ind mod Brenderup - her opdager vi at Mudderkongens cykel i vinteren har fået monteret Stealtudstyr, for som den eneste blev hans fart ikke målt af den elektroniske fartmåler...... måske der ingen fart var :-)

Så er det hjemad - farten er stadig med 30 i snit - og fra Skåstrup bliver der gået til den..... Skiltespurten vindes af Busken - ham havde vi ellers glemt var med, for ingen havde set ham siden bageren i Brenderup...........

En super tur er overstået - 45 kilometer med knap 30 i snit - så det var tydelig at benene skulle prøves af......

2 kommentarer: