søndag den 16. november 2014

Så blev der øvet

Søndag morgen - spændende hvor vi skal hen i dag.... det blæser så turen går til Middelfart for de 6 som skal på tur.... det er Møbelmanden, Massøren, Mudderkongen, Maj, Bianchi og Specialized.

Bilerne pakkes og vi smutter ned til Gammel Havn - føj hvor det blæser her og der er godt med bølger på Lillebælt. Ingen tvivl om cyklerne skal gøres hurtig klar således vi kan komme i læ i skoven.

Så er alle klar og vi sætter cyklerne i gear og turen er startet.... hen til vores opvarmningsbakke så vi kan få pulsen op og varme i kroppen.... der er noget fedtet og en masse blade som sætter sig fast på vores dæk så hjulet bare spinder rundt og rundt.

Så har alle fået varmen og vi fortsætter hen mod de første udfordringer lige efter broen - uha Møbelmanden synes de ser noget vilde ud..... så der er dømt lidt forsigtighed både op og ned.

Vi køre de sædvanlige bakker og der øves godt - det giver lidt ekstra hver gang en bakke forceres op eller ned..... det giver jo også nogle gode styrt set fra de andre øjne :-)

Her er det Mudderkongen som forsøger at komme helt op....

Møbelmanden er på op....


Mudderkongen er oppe og overvåger sit rige...

Alle for øvet godt og vi smutter over på den anden side af campingpladsen og her venter de bedste op- og nedkørsler.... tæt på klinten med masser af rødder... Alle prøver deres grænser af og de flyttes gradvis som det lykkes at kommer lidt længere end sidst.

Så er vi fremme ved Fænø og turen går hjemad..... tilbage til slottet og ind i skoven igen

som er så smuk at køre i og underlaget er helt perfekt i dag....

Så får Mudderkongen øje på en stor kronhjort som holder øje med - heldigvis løber den væk fra os.


Her kommer Maj og Bianchi

Her er det Mudderkongen og Møbelmanden.

Nu er vi tilbage ved en bakke som satte frygt hos mange da de så den på vej ud - men nu fiser alle bare ned af den og op på den anden side..... så alle har fået flyttet deres evner på MTB cyklen.. kanon kanon kanon....

Efter 21 kilometer er vi tilbage ved haven

Massøren er i mål og så kunne bilerne blive pakket.

og det gik stærkt for nu var der bare en stiv kuling ude fra vandet.

Specialized er godt brugt.

Her kan du se vores tur Søndagens tur

Så til jer der stadig bliver under dynen - kom nu ud og leg for føret er perfekt.......

Husk der er tur på tirsdag igen - vi mødet som altid klokken 18 hos Bianchi. Et rygte siger at Bianchi har fået nye lygter idet der har været sterinlys på udsalg i REMA 1000.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar