søndag den 9. november 2014

Søndags tur

Havde planlagt en søndag på sofaen - masser af superliga og Formel 1.....

Men vejret er jo fantastisk, solen skinner og temperaturen høj i forhold til hvad kalenderen siger der bør være.

Så en hurtig SMS rundt, og Mudderkongen og Bianchi er klar til lidt hygge på cyklen.

I dag er det Mudderkongen som er vejviser - heldigvis har vi GPS`en med - for det er jo aldrig til at vide hvor kongen leder os hen...

Vi smutter ud over golfen og op af grusvejen til Idyllendal - herfra ned gennem Smidstrup til Gyldensteens skoven hvor vi køre på kryds og tværs, om den slingre kurs skyldes Mudderkongen havde mistet orienteringen fik vi ikke opklaret. For vi ender ude ved Sandager kirke og herfra over til Jerstrup skoven hvor Mudderkongen igen føre os rundt i skoven..... men det virker nu som om der er styr på retningen.

Herfra ud mod Jersore hvor vi lige inden smutter ind over en mark og kommer så frem til pumpehuset.hvor vi holder en lille pause og nyder udsigten over vandet til Æbelø - og vi kan melde at lige nu er der ingen is på vandet og dermed langt til vi kan cykle derover.

Herfra hjemad i medvind så der gives lidt gas - der kommer sved på panden igen.

Vi holder lige hos Jyden og Smeden - og her er den glade melding, at Smeden dukker op på torsdag..

Så er vi hjemme og nyder en øl hos Bianchierne - her er forberedelserne til vores julefrokost allerede i gang...... og vi glæder os :-)

Husk der er tur på tirsdag klokken 18 igen - start som altid omme fra Bianchierne. Fru Lundegaard har meldt sin ankomst og Inspektøren er klar på torsdag....

Så kom nu med ud i mørket - det er så fedt med det vejr vi har lige nu.....

1 kommentar: