tirsdag den 25. november 2014

Fantastisk vejr

Denne tirsdag aften kan vejret ikke være bedre - ingen vind, stjerneklart og 6 grader..... så intet bør kunne holde os fra at cykle.

Men der er stadig en del som foretrækker sofaen for vi er kun 5 der klar - Frk. Lundegaard, Miss Bar,  Mudderkongen, Bianchi og Specialized Her holder vi i Bianchiernes garage og tjekker projektørerne...... og Bianchi arbejder stadig på at nå samme niveau som os andre, i sidste uge nye dæk, for bremse og lygte - i denne uge ny krans, kæde og noget andet gearværk..... så nu er det spændende om det virker ude i mørket.

Så er der afgang og vi skal på samme tur som i søndags - godt med pulskørsel, skovstier og singeltracks.....

Ude ved hallen hilser vi lige på alle løberne som varmer op - det gør vi også ud gennem Fredskoven og golfbanen. Allerede her kan man fornemme at vejret er så fedt på denne årstid.

Vi bemærker at Miss Bar har fået gang i sin baglygte - hold da op hvor den blænder, så vi er da nød til at holde Miss Bar bag os. Tror faktisk den lygte har hun stjålet på Diskotek Fredskoven for et par år siden.

Så er vi fremme ved slottet og smutter ned af den fedtede skovvej - her kan vi godt fornemme cyklerne danser rundt, men alle bliver på cyklen. Vi tager lige rundt om en indhegning, et fedt sted at køre da det er gammel skovbund og dermed så blødt og stille at køre på. Her er også så mange svampe at hele Bogense kunne ramt af en svamperus.

Så er det forbi Sandager Kirke og videre ud til Nr. Esterbølle - igen et stykke med høj puls inden vi slapper af på asfalten.

Så skal Jerstrup skoven gennemkøres - og da vi kommer til granskoven med de mange rødder bliver jeg "slået" til siden og snitter lige Frk. Lundegaard som desværre vælter og falder ned på brystet. Men Fru Lundegaard er sej, så hun fortsætter selvom det trykker på ribbene - sådan.

Så ud langs Kragelund Møllebækken - her er der jo garanti for hårdt pedalarbejde. Så vi holder lige en pause og ser hvordan vi damper
Så er det langs vandet - her lyder Bianchis cykle noget skrattende..... men det viser sig at være

 

dem her som er noget utilfredse med at vi gør nat til dag med projektørerne på fuld blus.

Men hvad sker der nu - foran løber en flok killinger.... de slap alle væk på nær den ene som Mudderkongen gemte i sin baglomme....

Så er vi ude ved den lille skov ved stranden og her skal vi lige forcere de væltede træer - og jeg skal lige over en grøft, som jeg passerede fint i søndags. Men i dag viser jeg mine skjulte gymnastik talenter - for jeg tager lige en tur hen over styret i en halv Molberg salto uden skrue.....

Så er det op mod landevejen og her giver vi gas - i mens rådyr springer for livet.

Så er vi tilbage i Gyldensteens skoven og de sidste singeltracks køres - igen med dejlig høj puls.

Hen over golfen og der gives gas op mod Fredskoven og gennem skoven - og så er en skøn tur slut.

Det blev igen til 27 kilometer, som kan sættes ind på kilometerbogen - her er  Turen

Husk vi køre igen på torsdag - et rygte siger at Cube dukker op med sin nye projektør - hvad med dig.

3 kommentarer:

  1. Kanon tur. Fedt vejr at køre i..

    SvarSlet
  2. Haha jeg elsker bare de her historier :) Tak for en fed tur.

    SvarSlet
  3. Fantastisk tur - fabelagtigt vejr & ikke mindst selskab

    SvarSlet