fredag den 30. april 2010

Træningtur Torsdag 30/4

Jeg nåede lige hjem fra skole til at skifte cykeltrøje og spise en banan inden jeg satte kursen mod klubhuset.
Dernede mødes man af en hel del mennesker (omkring 20 tror jeg). Vejret er dejligt og det blæser lidt. Gruppe 1 er klar til afgang. Fremmødt er Torben, Barnepigen, Don Cube, Lindstrøm og Tonseren. Barnepigen ville egentlig gerne køre med gruppe 2 pga. en eller anden undskyldning om ømme ben, men vi fik hende overtalt til at køre med os. :-)
Torben melder at vi skal køre AT-træning idag, som går ud på at køre intervaller på ca. 6 km med 85% maxpuls. Der aftales så opsamling ved bestemte steder efter hvert interval. Imellem tuller vi bare afsted og hyggesnakker.

Turen går mod Søndersø hvor vi drejer til venstre mod Otterup. Her starter første interval hvor Hastigheden sættes til ca. 55 km/t. Der var fart på hele vejen til Lunde hvor der er opsamling.

Så skal pulsen ned inden næste interval køres. Denne gang lidt mere kuperet med opsamling i Allesø, Hvor Torben, Don Cube og Mikkel kommer først skarpt forfulgt af Barnepigen og Tonseren.

Videre igennem Næsbyhoved Broby til sidste interval der starter lige efter og går igennem Langesø. Den var led til sidst men alle kom da igennem.

Vi kører roligt af Rugårds Landevej mod Bogense hvor der køres rulleskift med god fart på fra Hindevad indtil ca. 3 km før bogense. Derfra ruller vi stille og roligt af, og for en gangs skyld kørte vi forbi byskiltet uden at spurte. Det var ikke nemt men det gik. :-)

En god tur på ca. 62 km og 33,8 i snit.

Mvh Tonseren

2 kommentarer:

  1. ja - det var en god tur og tak til Torben for lidt prof.træning.

    SvarSlet
  2. Ja det var fedt. Håber vi får mere af det. :-)

    SvarSlet