søndag den 14. december 2014

Tur til Langesø samt køb af licenserEfter vi har opdaget hvor fede ruter der er lavet i Langesø, så er der flere som forventer mange ture derud......

Derfor er der nu mulighed for at købe licens som gælder frem til 30. juni 2015 - prisen er 500 kroner og kunne jo være julegaven til dig selv, og husk at et dagskort koster 100 kroner.

Hvis du vil have en licens skal du overføre 500 kroner via mobilpay til 536 536 32 eller til min konto 4703-206 56 26031 (husk navn) senest på tirsdag. Så vil jeg bestille licenserne og sørge for vi har dem klar til næste weekend...

For næste weekend vil Viceværten gerne prøve de 2 fede spor - og så er der jo også en chance for hans tøj bliver lidt beskidt.

Vi mødes hos Specialized lørdag den 20. klokken 10.00 og tager til Langesø. Du bestemmer jo selv hvor længe turen skal varer - du kan jo køre et spor eller begge spor. Vi kan eventuelt slutte i Douglashuset med gløgg og æbleskiver.

Så tag med og få en god oplevelse - og husk det er en fælles tur og alle skal have det sjovt.

Jeg vil anbefale alle at købe licens, for der er ingen tvivl om at mange ture fremover vil gå til Langesø - så tirsdag er sidste chance for at købe licensen.

Du kan læse mere om MTB i Langesø her MTB Langesø

7 kommentarer:

 1. Så har Massøren og Mudderkongen bestilt licens

  SvarSlet
 2. Hej min ven. Super. Jeg har sendt penge. Kan desværre ikke kære lørdag. Go tur til jer andre😃🎁🎉🍰👍

  SvarSlet
 3. Hej. Jeg er klar på lørdag, jeg skal ikke ha licens.

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 5. Vi vil gerne have to licenser. En af os kommer lørdag:-)

  SvarSlet
 6. Lækkert initiativ Hr. Bendorf. Har MobilPayed dig :) Kan DESVÆRRE ikke lørdag... Enjoy :-)))

  SvarSlet