tirsdag den 2. december 2014

Så koldt men også så fedt

Denne søndag har vinteren gjort sit indtog så det er hundekoldt.

Men alligevel skal vi da til Langesø og prøve de 2 spor som er lavet derude - rygterne siger jo de skulle være så fede at køre på.

Vi er 6 der skal afsted - Miss Bar kommer selv derud sammen med tømmermændene, Fru Lundegaard og Inspektøren køre også selv.

I den sidste bil er P29 chauffør - og Cube og Specialized er klar på passagersæderne. Vi når lige et kort ophold på tanken i Morud, så der kunne tankes energi. Det var pølser, pizza, cola, chokolade og P29 fandt lige en energidrik som skulle give gode ben......

Så skal vi det sidsted stykke gennem Morud og her er det et midlertidigt lyssignal pga. kun en vejbane... 2 biler holder for rødt da vi kommer derop, lyset bliver gult og så overhaler P29 de 2 biler som holdt forrest :-) Gad vide om han ville cykle på samme måde, for så ville det jo blive hårdt for os andre.

Så er vi fremme ved Douglas huset og Miss Bar er klar, og nu kommer Nissan også frem. Så vi gør klar i kulden, og det er hundekoldt med den skarpe vind..... så vi får købt vores dagsmærke til 100 kroner og så skal vi ud på Sydsporet - det er det nemmeste af de 2 spor.

Sydsporet starter oppe bag den gamle smedje og herfra er det bare at følge pilene og de blå markeringen - og det er så nemt at finde rundt på ruten.

Vi opdager hurtigt at der er tale om en fed rute hvor sporet bliver passet og plejet - vi oplever en blanding af skovvej og en masse fede singeltracks..... hov hvad er der nu med vores gamle nestor Inspektøren, han kan ikke få varmen i fingrene. Måske det skyldes de ukurante handsker han har på. Vi andre er blevet varme - både pga. høj puls og ingen kold vind i skoven.

Men som de gode cykelvenner vi er så bytter jeg handsker med Inspektøren, for jeg har ingen problemer med at holde varmen i de flotte handsker :-)

På nuværende tidspunkt er P29 i højt humør og han giver den gas - hvis vi lige glemmer når han vælter :-)

Vi kommer godt rundt i skoven, og glæden over sporet bliver større og større, der er tale om god tekniktræning og mulighed for at få pulsen op.....

Nu melder Inspektøren at han stadig fryser på de små pussenusse finger.... så får han sine handsker tilbage og dermed 2 sæt på og jeg fortsætter uden handsker.

Vi holder en fart på under 8 km. i timen - både pga. de fede udfordringer sporet giver men også pga. indlagte pauser......

Her er vi på ned af et af de fede spor

Her P29 forrest og i fin form

Frk. Lundegaard i fin stil over de glatte trærødder - og de var meget glatte.

Inspektøren har fået varmen i fingrene og styre sig sikkert gennem udfordringerne

og sporet fortætter længere nedad endnu

Fed natur med søen i baggrunden.....

Så når vi et kuperet område og så får P29 brug for sin Energidrik for nu straffer det sig, at der er holdt pause siden sidste Vintercup..... efter en bakke står han og hænger lidt og baconen fra morgenmaden synkes en ekstra gang :-)

Videre ud i sporet og efter en bakke kommer P29 først op og smider cyklen - nu vi jeg tage et hold billede af jer andre

men pga. hans høje puls har det da knebet med at stille skarpt :-)

Efter 10 kilometer er vi tilbage ved udgangspunktet og en hvis træthed har meldt sig. Frk. Lundegaard og Inspektøren vil ikke med på det mere krævende nordspor, så de smutter op til Douglas huset for at nyde et eller andet.

Vi andre vi køre en halv time ud af sporet, og det ligger hårdt ud med en pulstrækker lige ned ved søen... P29 kæmper....

Vi kommer godt derud til vi når en bakke på den anden side af Rugårdsvej - her træder jeg til og så var der ellers dømt frigear for kassetten drejer bare rundt.

Så her sluttede turen for alle og til P29´s store glæde - tak til Cube og Miss Bar for at trække mig hjem til bilen.

Vi gør nu Frk. Lundegaard og Inspektøren selskab - og vi alle nyder julens første omgang gløgg og æbelskiver..... så skønt med noget varmt at drikke.

Vi er alle enige om, at disse spor er så fede at vi overvejer at købe et årskort - så kan vi jo køre så meget vi har lyst...... bare tanken om en klar frostdag eller en sommerdag :-)

Så ikke sidste gang vi er her - og gik du glip af denne tur så skal du ikke overveje at tage med næste. NEJ DU SKAL BARE TAGE MED FOR HER ER SPOR FOR ALLE

4 kommentarer:

  1. tak for lån af handsker. Vi skal derud igen!!!

    SvarSlet
  2. Melder også klar til næste tur - det var super fedt!

    SvarSlet
  3. Jeg vil undersøge om vi kan årskort til favørpris - for her er da bare fedt uanset årstiden.

    SvarSlet