mandag den 25. august 2014

Skøn lørdagstur


Sommeren er ved at gå på hæld og dermed nærmer tiden sig jo også hvor de tynde dæk skal i vinterhi - og derfor skulle MTB cyklerne lige støves af.

Da vi jo ikke må overbelaste de støvede cykler skal dagen lille tur gå østpå og ud forbi det nye område ved Gyldensteen Strand.

Vejret klokken 15 er masser af vestenvind - og byger der bare vælter regn ned, men også blå himmel og sol.

Bianchi, Extreme og Specialized er klar og smutter ud over golfbanen hvor vi nyder medvinden - videre gennem Gyldensteens skoven og mod Nr. Esterbølle.

Vi nyder roen inde i skoven og føret er perfekt.

Så ind i Jerstrup skoven og endelige fremme ved markvejen lige før Vestre Egense - her kan vi da konstatere at der ikke kommer mange og trykker sporet ned.

Himlen over os er en oplevelse - blå himmel, kulsorte skyer, regnbuer og i horisonten kan vi se hvordan regnen vælter ned.Vi er fremme ved pumpehuset og ser vores normale vej mod Stegø Mølle er gravet op - og vandet vælter ind. Vi prøver lige om vi kan kommer over men der er for dybt...

Så tager vi lige en selvfed - bemærk regnbuen mellem de to.

Så går turen hjemad og vi holder lige et pitstop hos Jyden og Smeden - en dejlig kold øl kom lige på bordet.... Sidste stykke tilbagelægges og så er der endnu et pitstop - ude ved Ismanden nyder vi en gang cafe late med lækker kage til.....

1 kommentar: