torsdag den 19. maj 2016

Er der liv i klubben

Længe siden der har været skrevet på siden.... er det et tegn på manglende aktiviteter eller.... hertil er der kun et svar - DER ER MASSER AF AKTIVITET I KLUBBEN

Smeden er ved at træne sig op til 24 timers løb i Middelfart i juni. Han har kørt Fyn rundt - 230 kilometer med start klokken 04.00 - crazy..... i sidste weekend kørte Smeden med i Grejsdalsløbet i Vejle, 230 kilometer der går op og ned.... men det vilde var, at han cyklede til Vejle inden start...

Inspektøren bruger rigtige megen tid på MTB - det er Langesø der ligger spor til. Men også ture til Danmarks bedste spor ved Slette Strand, her var Ismanden og Specialized også med. Desværre er vores nestor via Ældresagen blevet sendt i praktikophold på Dampskibshuset - så det gør jo at Inspektøren ikke har så megen tid til cykling.

Mr. Bianchi tog sin første tur på racer sammen med Smeden - det var bare den dag hvor Smeden skulle Fyn rundt. Så Bianchi valgte at følge efter Smeden hele vejen rundt - det er dælme sejt lige at nappe 230 kilometer.

P29 er begyndt at løbe igen - så mon ikke vi ser ham på en cykel en dag.

Pedellen og Mr. Extreme er ved at køre sig i form - så ser du et par gule trøjer trille rundt ude på landevejen så er det bare dem... især er Pedellen kendetegnet ved at tungen hænger ud af halsen på ham - og derfor skal der spises pomfritter på Dampskibshuset efter en tur.

Pedullen er kommet op på cyklen - dejligt du er kommet i gang igen - og et rygtet siger at formen nu er så fremskredet, at Pedullen er nået helt hen til Fuglebakken.

Cube har trænet hjemme i sit køkken på hometræneren - har kørt så meget at der nu er lavet et helt hjulspor i klinkerne.

Mudderkongen har solgt sin racer - men har nu kastet sig over Event delen. Har investeret i en havkajak som skal bruges til fiskeri - derfor er den med indbygget hyttefad, trawl og fiskeradar. Så nu vil det være muligt, at få frisk fisk fra Mudderkongens hyttefad.

Miss Bar er jo blevet mor - tillykke med den lille nye triatlet..... men Miss Bar er allerede i gang med MTB og løb.

Specialized har fået gang i løbeskoene og ikke mindst MTB cyklen. Men selv den røde racer er ved at blive luftet godt og grundigt.

Så på denne sommerdag skulle der laves lidt fælles kørsel - så Smeden, Mr.Bianchi, Cube og Specialized skulle køre den gode 60 kilometers rute.

Vi havde i dagens anledning fået en anmodning om et nyt medlem - så Leif skulle med som "prospekt" for at vise sine evner...... og klart han ikke lige kunne få vores klubtøj på 1. tur - men han kan jo håbe, at vi indstiller ham til korrekt påklædning.Det bliver en skøn tur - naturen er fantastisk med de gule marker og kæden holdes stram.... så efter 2 timer er vi tilbage i Bogense.

Her smutter vi lige ud til Dampskibshuset for at få fyldt væskebalancen op - en skøn aften med havblik.Vi hilser på vores nestor som her følger sit praktikophold udsendt af Ældresagen - og det lykkes jo heldigvis at få serveret lidt kold fadøl.....

Så jo - der er liv i klubben.

4 kommentarer:

  1. Super tur😃😃🚴🏻 hilsen Mr bianchi

    SvarSlet
  2. Der var også liv i klubben i dag, hvor vi cyklede til Assens og fik brunch hos svigerforældrene. tak for mad

    SvarSlet
  3. Super fedt ������

    SvarSlet