onsdag den 6. august 2014

Skøn cykeltur

Ferien nærmer sig sin ende og alle bjerggederne er vendt hjem fra Mt. Ventoux. Så der var indbudt til en lille hyggetur i det dejlige nordfynske landskab.

Vejret var perfekt - lidt vind og ikke for varmt - så perfekte rammer for os 8 der var klar: Massøren, Mudderkongen, Frk. Lundegaard, Fru og Hr. Bianchi, Svanen, Cube og Specialized.

Vi letter omme fra Cube og skal ud på den gamle 50 kilometers rute - så vi triller stille og roligt gennem Bogense og ud til Gyldensteensvej. Her møder vi gruppe 1 fra byens anden cykelklub som også skal øst på.

Så stiger tempoet da Cube og Hr. Bianchi leger trækæsler - men vi har jo medvind så vi kan godt hænge på. Der snakkes på livet løs og især om den skønne tur til Frankrig.

Første prøve bliver opkørslen til Mt. Engeldrup som med sine 859.259,17 mm længe og voldsomme stigningsprocenter trækker feltet ud, men alle kommer godt op.

Så over til den endnu længere opkørsel af Mt. Meltown - her kommer Cube flyvende udenom i et tempo der minder om Supermand på cykel. Vi samles på toppen og tjekker lige Cubes lommer for EPO eller andet præstationsfremmende midler..... vi finder 2 bananer fra Costa Rica - og de er ikke på UCI´s dopingsliste.

På vej op møder vi gruppe 2 fra byens anden cykelklub - anført af Ræven fra Mors og Cervolo - dejligt at se dem suse nedad.....

Så sættes kursen mod Veflinge og her møder vi en stor gruppe på 10 - 12 ryttere - alle klædt i forskelligt tøj - og vi kan bare konstatere at vi ser godt ud når alle har ens tøj på.


Her er det Massøren og Svane der trækker feltet....

Vi fortsætter rundt og nyder duften fra de nyhøstede marker - og så er vi på vej gennem Skåstrup og tempoet skrues lige en tand op...... Cube vinder spurten - så der er alt så noget med de bananer.

En dejlig tur på 50 kilometer er overstået og kan ses her Dagens tur

Som altid skal vi slutte med hygge og vi stiller cyklerne ude ved Dampskibshuset - og så var der dømt Cafe Late og store is.


Til dem som har lyst er der fælles tur til Vejle på fredag - hvor vi skal over og se afslutningen på dagens etape af "Danmark Rundt". Afgang fra Cube klokken 14 - der køres i moderat tempo hele vejen.
 
 

3 kommentarer: