søndag den 18. marts 2012

Find 1 fejl på billedet

Foråret er ved at få fat og vejene har været tørre den sidste tid - det har også fået en masse ud på landevejene iført smalle dæk.

Vi havde derfor fået en henvendelse fra vores cykelsponsor Specialized om vi er klar til sæsonstarten den 25. marts.

Derfor drog TEAM Specialized ud på tur lørdag morgen - teamet er Smeden, CH og Specialized - og vi var blevet bedt om at tage en prøverytter med...... vi er spændt på hvem det kan være, og så kommer Extrem trillende og er klar til at følges med os.

Vi kigger lidt på den underlige cykel, som Smeden mener fulgte med da Per købte en PC´er i Aldi.

Vi vælger medvind til at starte på, så det er bare ud af Gyldensteensvej - vi skal lige vænne os til tempoet efter vi har kørt MBB de sidste måneder.... Der kommer hurtig fart på og vi vænner os til at kunne ligge på hjul igen. Pulsmåleren reagere hurtig på små afbræk i rytmen - og den lille bakke før Nr. Nærå giver et udslag på 182.

Da vi kan dreje mod Bederslev bliver det hårdt - en lidt skæv sidevind gør ondt, så vi kan mærke der er et stykke til topformen.

Over mod Søndersø er det lige op i vinden, så der bliver stille idet alle kæmper...... men så bliver benene pludselig klar igen, og mellem Søndersø/Særslev bliver der gået til den.... Så er det hjemad, og fra Reveldrup gives der fuld gas - her topper pulsen med 186 - og Extrem vinder skiltespurten (han havde også holdt sig bagerst siden Kappendrup).

Så er sæsonen første 45 kilometer overstået - og der mangler kun 4.955 kilometer.

Vi laver pitstop hos Specialized hvor der bliver tanket op igen - her støder Bianchi til og han fortæller det går godt efter sin knæoperation.Kan du finde en fejl på dette billede :-)


5 kommentarer:

  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  2. Siden det er dig Gråskæg, så får du et nyt gæt :-)

    SvarSlet
  3. den store fejl er at der ikke er defekt på nogle af de viste specialize cykler.... det plejer der da at være ikke!! det må skyldes at sæsonen kun lige er startet :-)

    SvarSlet