mandag den 19. marts 2012

STATOIL-NORDFYN RUNDT 2012

Afholdelse af ”Statoil-Nordfyn Rundt” den 28. april 2012.

Så er der ikke længe til vi afholder vores cykelløb - og vi skal jo have fortsat den meget positive udvikling vi har haft de sidste år med 268 deltagere forrige år og 304 sidste år.

Dette løb er med til at give penge i klubkassen så vi kan afholde klubarrangementer resten af året. Det er bla. klubbetalte løb, Harzen tur, suppe til sæsonstart, sommerafslutning og afslutningsfest mm.

Bestyrelsen har derfor besluttet som sidste år, at alle vi "aktive" skal hjælpe til med at få løbet til at blive en succes også i 2012.

Vi har sat navne på Jer som skal hjælpe til - og det er fra tidlig morgen (første løbstart kl. 09.00) til omkring ved 17 tiden.

Der er mange forskellige opgaver - det være sig ruteopsætning, servering af mad, trafikregulering osv......... hvad den enkeltes opgave bliver, vil vi vende tilbage med senere.

Men er der nogen der vil sætte skilte op på ruterne før løbstart og/eller køre følgebil/tage skilte ned – vil jeg meget gerne høre fra jer :-)

Følgende forventer vi hjælper til: Smeden, Debutanten, Barnepigen, Tonseren, Massøren, Mr. Bianchi, Fru Bianchi, Busken, Janni B., Træmanden, Tina R., Edgar, Lis, Lene N., Torben N., Ræven, Carl-Henrik, Nordmanden, Pedalatleten, Martin Schødt, Cervelo, Inspektøren, Torben Bang Andersen, Pinerello, Teggert, Mikkel L., Rosengartneren, Jesper Ulnitz, Tømeren, Gråskæg, Mads Froholdt, Colnago, Jacob Nielsen, Martin El, Kaj OBS Andersen, Steen Barnhøj Andersen, Peter Engelbrecht, Ømosemanden, Per Bjørner, Inge Henriksen.

SKULLE jeg have glemt en på listen betyder ikke at man er fritaget – så ring eller sms mig og jeg sætter dig på listen.... så vi alle kan få en kanondag med cykelkammeraterne.

Jeg vil gerne have, at du lige bekræfter at vi kan regne med dit hjælp - det gøres på SMS til Løbsansvarlige Extreme på 6163 5000 senest den 2. april 2012.

Mange cykelhilser og på gensyn fra Bestyrelsen
Vi er der... vi ses :-) Specialized, Cube, Wichmann, Mudderkongen og Extreme

Ingen kommentarer:

Send en kommentar