torsdag den 1. september 2011

Sommeren kom tilbage !!!


Endelig en dag uden regn. Det skulle udnyttes!! Ingen sorte skyer på himlen så humøret var højt da vi mødtes ved klubhuset. 1o cykler var mødt frem. Teggert efter en længer pause, Fru Bianchi, Ømose manden, Bjørn, Steen, Smeden, Rosengartneren, Kaj, Tømreren og et nyt ansigt Michael. Velkommen til ham i Bogense Cykelklub. Dejligt med nye medlemmer.

Smeden lagde ruten ud af vores 60 km og der var ryg vind det første stykke så tempoet var højt. Mt. Engeldrup blev besejret og det gik mod Rostrup. Pludselig lidt før skiltet ved Rostrup smutter "skiltekongen" Kaj venstre om alle og snuppede skiltet i fin stil. Den havde vi ikke set komme !! Flot kørt. Op ad Melbybakken i stiv modvind. Der blev holdt flot sammen i gruppen og kursen blev sat mod Kosterslev og Veflinge.

Her skulle Kaj's blitz krig mod skiltete ikke lykkes igen havde jeg sat mig for. Afsted 200 m før og Smeden snuppede Veflinge skiltet. Så lå Gamby som næste skiltespurt. Og minsandten om ikke Kaj igen stak af !!! Tror han har fået det lille kemiker sæt og er begyndt at blande energidrik selv :). Sten efter ham med Smeden på hjul. 100 m. før skiltet løber Kaj tør for "tilsætnings stoffer" og Sten rykker uden om, stadig med Smeden på hjul. Sten starter spurten men Smeden får sig kæmpet foran igen.

Videre ud over Nellerudgyden i fint tempo. Igen med super sammenhold i gruppen. Flot kørt af alle. Det er en super dejlig rute med både bakker og smukt landskab og fint når man har kørt den nogen gange og kender den. Alle skifter fint og tager deres tur foran. Da vi nærmer os Skåstrup sker det igen !!!!!!!!! Kaj sætter hans blitz krig i gang og snupper skiltet i Skåstrup på trods af Smedens håbløse forsøg på at hente ham. Der er lidt af en sprinter gemt i Kaj :)

Så er det ind ad Huggetvej med vinden i ryggen. Tømreren og Rosengartneren tager lange føringer og Smeden får den sidste føring før skiltet. Da kræftene slipper op tordner de andre uden om. Tømreren snupper vist skiltet. Vi stopper og snakke lidt. Aller er godt brugte men enige om at det var en super tur. Teggert ser lidt træt ud men det er der vel ikke noget at sige til efter en pause på 2 mdr. Der bliver lige taget et billede til bloggen og så er det hjem i bad.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar