tirsdag den 12. maj 2009

Grejsdal

Hej Alle.

Lige et par ord om løbet i Søndags.
Fy for den lede siger jeg bare. Det er uden tvivl et af de hårdeste løb jeg har kørt.

Dejlig morgen, godt vejr.
Vi mødes i Vejle ved startstedet i god tid. Hele gruppe 1 skal ud og køre 130 km.

Vi kommer igang med turen efter en kort opvarmning. Meget tiltrængt.
Hele feltet bliver ret hurtigt spredt og vi mister hinanden. Der kommer et på hårde bakker til at starte med som river førergruppen helt i stykker. Så en forholdsvis lang strækning uden de store bakker (hvor jeg dummer mig ved at trække gruppen :-)), og så kommer de alvorlige prøvelser. Jeg falder af efter 70 km på den første 15% bakke. Var kun ca. 10 meter bagud da vi nåede toppen, men det var nok til at jeg bare ikke kunne hente dem igen.

Vi kører igennem Vejle ved 85 km og så kommer de værste bakker bare dumpende jævnligt hver 4 km efter det. Munkebjerg (11% og 1100 m.) bliver forceret for mit vedkommende med 6-7 km/t.
Den værste kommer til sidst. Sandagerbakken tror jeg den hed. kun 600 m og 12%, men med en maks stigning på ca 19%. Der var jeg godt nok tæt på at stå af og trække op, men det gik. Derefter kun 12 km til mål og det handlede derfra kun om ren overlevelse. Jeg var ihvertfald godt brugt. I mål havde man så også passeret 1500 højdemeter ialt.
Don Cube tog klubbens bedste tid på lige under 4:05 og vi andre kom dumpende ind med et par minutters mellemrum derefter. Vi kom alle rundt med ca 32 km/t i snit +- et par decimaler.

I mål mødte vi Don Specialized der havde kørt 85 km, og havde hørt noget om at Bjørn skulle køre 200 km men ved ikke hvordan det er gået.

Alt i alt et rigtigt hårdt løb som jeg helt sikkert skal køre næste år igen. Det var virkelig fedt.


INFORMATION:

Gruppe 1 kører fra og med idag Tirsdag kl 1730 istedet for kl 1830 da det passer os alle syv bedre. Håber at andre der har lyst til at køre med os kan affinde sig med dette også.

Mvh Kenneth Tonser

7 kommentarer:

 1. Hejsa
  Det passer helt fint. Så kan vi osse kører længere.........................
  Vi kommer ikke denne uge, men er klar næste uge. overvejer lige Helnæs lidt inu. Vi snakkes ved
  Maria

  SvarSlet
 2. Hej

  Har I talt med bestyrelsen om det ?
  Jeg synes ikke der er noget formål med at køre i en klub, hvis vi ikke starter samtidig. Der kan jo være nogen der hen over forår/sommeren skal skifte hold og så kan vi jo i princippet kører på mange forskellige tidspunkter og vi er jo kun en lille klub, som har problemer med at fastholde medlemmerne hen over sommeren og det her det efter min mening ikke nemmere.

  mvh Lis

  SvarSlet
 3. Hej Lis.

  P.T. er vi kun syv der kører i gruppe 1.
  Da vi alle helst vil køre på det tidspunkt kan jeg ikke se problemet.
  Hvis der er nogen der gerne vil køre med os og ikke kan på det tidspunkt, så snakker vi da bare om det igen og finder et tidspunkt der passer alle bedst.
  Vi har bare snakket om det og kan ikke forstå hvorfor vi først skal køre kl 1830 når vi startede kl 1800 sidste år. Syntes bare det blir sent inden vi er hjemme.

  Men hvis der er nogen der har problemer med det må de da gerne sige til.

  Mvh Kenneth.

  SvarSlet
 4. Er helt enig i Lises betragtninger.

  Det at ændre vores officielle træningstider er bestyrelsens beslutning - men hvis i 7 ud af 9 i gruppe vil køre på et andet tidspunkt, så er der ingen som kan eller vil forhindre jer i det - men så er det bare ikke gruppe 1 i køre i!

  Dette er for mig at se ikke med til at højne sammenholdet og fremmødet i vores klub - hvilket vi fra bestyrelsen har set som vores vigtigste opgave i 2009 - og derfor prøvet at fastsætte nogle simple "regler"!

  Kenneth skriver godt nok at tiderne kan drøftes - men det vil da blive noget rod hvis det skal fastsættes fra gang til gang!

  Jeg ville dog ønske, at I havde drøftet jeres "tanker" med bestyrelsen først!

  Som jeg har fortalt Kenneth, så tager vi det her op på vores bestyrelsesmøde i morgen.

  SvarSlet
 5. Hej gruppe 1.
  Det med et ændre tidspunkter uden at vende det med bestyrelsen først, er bare med til at skabe rod i klubben. Jeg bakker helt klart op om Lis' og Jan's holdninger. Nu er der endelig et fornuftigt fremmøde i klubben og så er der fanme nogle der skal lave rav i den.

  SvarSlet
 6. Jeg har snakket med Jan om det her, så nu synes jeg lige folk skal lade være med at gøre et hysteri ud af det.
  Der var ingen af os der regnede med det var et problem, og vi havde ikke tænkt over det på den måde men forstår det godt.
  Og som jeg også sagde til Jan i telefonen inden han skrev sin kommentar så bibeholder vi bare 1830 som mødetid.
  Kan ikke forstå der skal gøres så stort et problem ud af det.
  Synes det er lidt ærgeligt.

  Kenneth

  SvarSlet
 7. Og forresten er vi kun syv. Morten og Carl Henrik har meldt fra. Listen erbare ikke blevet ændret.

  SvarSlet