søndag den 4. september 2011

Mere info om "Fyn Rundt" d. 10.9.2011
Her er så lige lidt mere info om turen rundt om Fyn.

Hvis vejr prognosen holder vil det bliver omkring 20 grader med svag vind fra syd vest ca. 5 sek/m. Det betyder at vi vil kører mod Kerteminde om morgenen for at få lidt medvind fra omkring Fåborg, når benene bliver tunge på vej hjem.
1 depot efter ca. 60 km. bliver hos Langades Bageri i Kerteminde hvor den vil stå på rundstykker og kager med kakao og kaffe.

Herefter fortsætter vi mod Nyborg hvor der vil blive mulighed for at fylde flaskerne med vand på en tankstation.

Billedet er fra pause i Glamsbjerg i Lørdags på en 145 km. test tur. http://maps.google.com/?q=http://tracks.vdt.me/8a22697b5e6d32fd20685c910745b2a7_track_2011-09-03_10.04.00.kmz&t=h

Jeg kan anbefale at købe nogen poser energidrik med elektrolytter i da der skal drikkes meget. Dem kan i få evt. hos Sportigan i poser der passer til en dunk. Ligeledes køb nogen energi gel ca en 10 stykker så der er noget at fylde på "motoren" undervejs nå man er ved at gå kold. Chokolade o.s.v. køber vi undervejs når der er behov for det.

Når vi når til Svendborg efter ca. 100 km er der middagspause. Jeg har kontaktet turist informationen i Svendborg og de vil være behjælpelige med at finde et sted vi kan få noget mad. Regner med at vi skal have noget pasta salat og sandwichs og selvfølgelige noget til den søde tand. I Svendborg kan vi også fylde flasker og provianterer chokolade mm.

Så går det mod Fåborg hvor vi efter ca. 130 km. lige strækker benene igen.

Efter ca. 160 km. kommer vi til Assens hvor vi drikker kaffe og spiser kage på en på nuværende ikke fastsat café.

Så er det videre til Middelfart hvor der igen vil blive pause og måske plads til en is.

Herefter er der ca. 30 km. hjem til Bogense hvor de kolde fadbamser venter hos ismanden.

Det skal dog lige siges at det ikke er en "racer" tur. Det vil sige at vi på bakkeren ikke "kører til" som ved træning og der er heller ikke skiltespurtet undervejs. Vi venter på alle og der vil blive holdt de pauser der er nødvendige for at alle får en god oplevelse.

Sørg for at fylde godt med kulhydrater på "dunken" dagen før evt. pasta mm. Ligeledes sørg for at få et solidt morgenmåltid før vi hyggespiser rundstykker i klubhuset.

Og husk at drikke rigeligt undervejs. Testede lige lidt af ruten i lørdags. Var undervejs i 5timer og 17 min. og drak 3 liter væske. Energidrik og vand. Det var ikke nok, så sørg for at drikke rigeligt og ikke kun vand.

Glæder mig til turen på lørdag. Hvis der er nogen der er i tvivl om noget så giv mig et ring på 20636354


Ingen kommentarer:

Send en kommentar