tirsdag den 15. juni 2010

Hej Hej
Ang det holdkørsel vi sku kører efter sommerferien. Sku vi ikke få lavet de hold NU. Så vi kan træne sammen og måske Vinde når dagen oprinder??????????????
Vi vil gerne melde os til et hold nu sammen med????????????Hvem vil? Så vi kunne planlægge nogen dage inden vi går på ferie. ( Og det gør vi snart). vi kommer ikke i klubben ugen 27-28-29 Japan venter.
Maria og Palle
Vi kommer begge og træner på tirsdag næste uge, var det så ikke en ide lige og bruge 5min på det

4 kommentarer:

 1. Hej
  Jeg er helt enig. Men som du ser længere nede er der ikke mange der har meldt til om de vil være med. Lige nu har jeg kun fået tilbagemeldinger fra 7. Men håber da der kommer flere med.

  Hilsen Michael (Pedal Atleten)

  SvarSlet
 2. Helt enig med Maria - vi kan da ligeså godt få styr på det nu, det var også det vi opfordrede til men tilmeldingsfristen blev alligevel sat til den 15. august!

  Til dig Michael så er det jo svært for os andre at se hvem der er tilmeldt. I har jeg skrevet, at tilmelding foregår via mail til dig og så er det jo svært for os andre at se hvem der vil med - lige nu er der så 4 mere end dem som har skrevet en kommentar, men hvem er de? Hvorfor ikke gøre som vi tidligere gjorde - tilmelding via kommentar på bloggen og så er der en som opdatere ude i venstre side med tilmeldte - det giver jo os alle en mulighed for at se hvad der sker....... og så få ændret på sidste tilmeldingsfrist......

  for øvrigt - jeg er også klar.....

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Det er også planen at der kommer en liste i siden på bloggen. Vi var bare ikke lige nået til det punkt endnu. Men skal nok sørge for, at det bliver gjort hurtigst muligt så vi kan få trænet vores sommerben op :-)

  SvarSlet