fredag den 18. juni 2010

Harzen - fredagsturen!

Fredag morgen - vejret er ikke så godt, det regner lidt men det skal ikke hindre os i at tage på cykeltur rundt i Harzen. Vores gruppe triller langssom ud af Bad Grund - det går stille nedad og vi drejer østpå mod Österrode - hvor vi skal begynde opstigningen mod Sonneberg. På den collage er det billeder på op - hvor vi når op til dæmningen ved Sösestausee og herfra tager stigningen fat.... som det ses er der her så hård, at hjelmen skal af for ikke at koge over! Efter toppen tager vi vejen mod Altenau - fed vej som går nedad med bløde sving og super asfalt. Vi finder et super sted - her var der varm chokolade - kaffe - Gluewein - og ikke mindst et kæmpe udvalg af lagkager (fik et sønderjysk kagebord til at blegne).
Efter optankning af sukkerdepoterne triller Kim J, Træmanden, Inspektøren og Cervelo hjemad - der var noget på hotellet som trak.
Vi andre sætter kursen mod Goslar - det bliver en tur i skøn natur - langs den stor Okerstausee hvor vi gør holdt ved dæmningen
herefter en lang nedkørsel i ly af stejle klipper hvor vi kommer forbi Romkerhaller vandfaldet


I Goslar finder Ræven endelig en person som kan løfte hans jernhest - glæden var stor. Vi finder en hyggelig Italiensk resturant - maden var super men ventetiden var lige i overkanten... Vi sætter nu kursen hjemad - starter ud af byen hvor stigningen over 10 kilometer op til Clausthal-Zellerfeld venter. På vej ud af byen råber Fru Bianchi "se dragerne op på bjergtoppen" - det viste sig at være paraglider - og vi morede os!!!!!! Vi finder mod Bad Grund - tager lige stigningen inden byen - og er tilbage og kan nyde nogle velfortjente weisbiere...... Prost!Med på turen var Tømeren, Rosengartneren, Mudderkongen, Massøren, Fru Bianchi, Inspektøren, Cervelo, Mr. Bianchi, Træmanden, Colnago, Martin El, Teggert, Kim J, Ræven og Don Specialized.

Husk - hvis du klikker på billedet - så bliver det forstørret......

Ingen kommentarer:

Send en kommentar