fredag den 18. juni 2010

Vi var til sponsorløb i Bogense

Klik på billedet - og det bliver størrer!

Fredag den 11. juni var det store cykeldag i Bogense - hvor de smalle gader skulle bruges til ikke mindre end 3 forskellige cykelløb. Først sponsorcykelløb, så et motionsløb og til sidst det klassiske Nordfyns Bank gadeløb som også er Jysk/Fynsk mesterskab.

I sponsorløbet deltog Mr. Bianchi, Teggert, Rosengartneren, Ræven fra Mors, Torben N. og Don Specialized - således vi kunne gøre reklame for nogle af vores tøjsponsorer!

Vejret havde ikke været det bedste - så Teggert og Rosengartneren valgte deres MTB cykler og vi andre tog chancen med de smalle fælg og slicksdæk......

1 minut før starten - så har vi den første punktering..... det er Rosengartneren som er punkteret på sine store tykke dæk - eller havde han selv lukket luften ud!

Starten går og fra starten godt tempo - Torben stikker som forventet af - Teggert sakker bagud da han fortryder valget af den tunge cykel.... Der køres slalom mellem tandems, cykler fyldt med chips og slik som kastes ud til alle sider, folk der for sent opdager depoterne ved Røde Kro og Øjet....

Don Specialized får hul til Ræven som igen er foran Mr. Bianchi - og pludselig er Rosengartner tilbage, nu på sin racer..... men hvad sker der for vores kære Rosengartner - han punktere igen!

Timen er ved at være gået - og ingen er heldigvis styrtet..... men styrte gør det - det er bare regnen som vælter ned da løbet er slut - vi smutter alle op i teltet til fadøl og grillmad.....Ingen kommentarer:

Send en kommentar