lørdag den 21. november 2009

Lørdag d. 21/11

Lørdagstur på raceren.

Vi var 7 der havde læst Inspektørens opfordring på bloggen, eller havde talt om det på generalforsamlingen. Vi var: Cervelo, Pinarello, Colnago, Pedalatleten, Inspektøren, Ræven fra Mors og undertegnede Gråskæg. Rosengartneren ville også have deltaget, men var forhindret.

Det var fantastisk vejr, 12-13 gr., solskin men meget våde veje.

Vi kørte i gruppe 2 tempo via Gyldensteen, Ejlby og Skamby for at holde pause ved Glavendrupstenen. Imens at Inspektøren holdt et lille foredrag om denne, kunne Colnago passende skifte slange, idet han på de våde veje måtte erkende, at han var punkteret.

Da vi kom i gang igen, kørte vi over Allesø, Nøsbyhoved Broby, Tværskov, Langesø, Væde, Gamby, og Hårslev hvor Pinarello sagde farvel, sikkert træt, han havde, i modsætning til mig, kørt forrest stort set hele vejen. Herefter gik det over Moderup, Smidstrup og Gyldensteen tilbage til klubhuset. Her var det godt vi havde Cervelo til at trække.

Godt brugte efter ca. 75 km. Sagde vi tak for en dejlig tur med en enkelt i klubhuset.

Vi skulle alle hjem og vaske cykler, kors hvor var de - og vi beskidte, måske man skulle låne en hårtørrer ved hustru eller datter hvis man tør!!

Vi cykler igen på raceren i en weekend når vejret tillader.

Per (Gråskæg)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar