søndag den 4. januar 2015

What a day - Vinter Cup 3. afdeling

Så er det blevet 2015 og årets første dukkert fra Søbadet er overstået for de gæve vikinger i Bogense MTB.

Nu er det så årets første Vinter Cup der venter - 3. afdeling skal køres fra Morud så vi er jo lidt på hjemmebane.

Efter mange dag med storm, regn og hagl er det skønt at se den blå himmel og så gør det mindre det stadig blæser en del.

Jeg bliver hentet af Cube og vi køre mod Morud. På vejen drøfter vi om Langesø Skoven indgår i dagens ruter for så er vi jo helt klart på hjemmebane.

Vel fremme gør vi klar og køre ned til hallen for at møde de andre. Den første vi møder er Frk. Lundegaard som desværre skal køre solo idet Miss Bar har lagt sig syg. Hun kan fortælle at Inspektøren er smuttet ud på sin tur sammen med Jens.

Vi mangler så kun P29 og Bianchi - og der går rygter om at Bianchi også er syg..... pludselig ser vi langt væk en trøje som minder om vores, og det er P29 som kommer farende med et vildt udtryk i øjnene. Han skal også køre solo og det er snart starttid, men vi når lige et

foto af Frk. Lundegaard,  Cube og P29 inden P29 er ude og oppe på cyklen igen.

Vi kan se på oversigtskortet, at alt kørsel i Langesø Skoven er forbudt - så ingen tur på Nordsporet i dag.

Så er vi klar til afgang og denne gang er vi meget opmærksom på, at vi holder i den rigtige startboks. Vi hilser lige på Debutanten og Leif fra byens anden cykelklub.

Så får vi kortet og der er afgang til 90 minutter hård kørsel i vind, bakker og mudder.

Første post ligger i byen og er en henvisningspost som også ligger i byen - 2 poster på plads. Nu kan vi se der er langt til den 3. - ligger helt ud i skoven bag Tværskov og det er også en henvisningspost. Men vi skal den vej så afsted det går......

Fremme ved 3. post ser vi at henvisningsposten ligger tilbage mod Rue så den gemmer vi til senere. Vi skal først lige ud i Margård Skov til en dobbeltpost. Herefter tilbage mod Tværskov og det er op af bakke - og så venter bakken op fra Tværskov mod Langesø - PUHA pulsen kommer opad.

Henvisningsposten klippes og så skal vi til Bredbjerg - ned af en ved syd for Bredbjerg og posten klippes. Nu skal vi igen ud på en lang kørertur idet næste post ligger på den anden side af Sværup Mølle Å - hvad gør vi så...... køre ned til Åen, konstaterer der ingen bro er, vanddybden er voldsom - så kaster vi cyklerne over på den anden side og springer selv over. Dermed sparede vi en lang tur rundt om  (se det er jo kloghed og vinderinstinkt :-)

Næste post klippes og så må vi til at se på uret - vi kan ikke nå ud til den anden dobbeltpost (øv øv øv) så vi tager de 2 poster hjemad og vi er i mål 30 sekunder før der er strafpoint (se det er jo planlægning)

Vi har nået 9 poster og det plejer ikke at være nok - og vi har godt nok gættet mange gange så det er spændende hvad det rækker til på resultatlisten. Vi har jo en 1. plads fra første runde - og en 31. plads fra 2. runde pga. en kæmpe dumhed fra vores side.

Vi kommer ned i hallen og kan se at vi har svaret rigtig på 6 spørgsmål og dermed 48 point på kontoen - det plejer ikke at række til en topplacering.

Så skal vi i bad - og hvor fedt er det at skulle tage bad i noget vand som var koldere end badeturen den 1. januar (se det er en skandale).

Så det bad blev noget kort..... men der venter jo varm suppe så i tøjet og ind i hallen.

Her møder vi Inspektøren som ikke er tilfreds med dagens løb - kun 6 poster og 33 point er uhørt for dem. Det rækker dog også kun til en 8. plads i deres række.

Frk. Lundegaard virker meget tilfreds med sin tur - har nået 7 poster og ender på flotte 39 point og en flot 2 plads..... Og Frk. Lundegaard kan med et kæmpe smil konstatere


at hun har slået Inspektøren som nu hænger med mulen (se det var jo en stor overraskelse).

P29 har også haft en god tur - 6 poster og 36 point rækker til en 21. plads i deres række.

Nu kommer vores resultat op - og de 48 point er lig en 1. plads i vores række. Dermed har vi jo to 1. pladser og dermed har vi gode muligheder for at løbe med den samlede sejer i årets Vinter Cup (og det vil være verdenshistorie)

Så endnu engang har Bogense MTB markeret sig på bedste vis.

De 2 hold fra den anden cykelklub har vist lidt begynder vanskeligheder med at finde rundt eller at planlægge ruten. Torben Nørregaard og Lars Ladegård køre i samme række som P29 og Bianchi. De har nået 6 poster og får 27 point. Debutanten og Leif køre i drengerækken og har nået 6 poster og 30 point. (så det viser det jo ikke altid er et spørgsmål om hvem der kan køre hurtigst og længst). Line King har som forventet kørt til - 10 poster og 51 point, det rækker til en suveræn 1. plads i samme gruppe som Frk. Lundegaard.

Næste gang vi skal ud og hente point er den 1. februar hvor vi skal til Kolding.

3 kommentarer:

  1. Super flot kørt til alle. Især til det " gamle " hold...😃🎉🎁

    SvarSlet
  2. Fantastisk dag:-) Det er sgu sjovt det der Vintercup

    SvarSlet
  3. Nå Frk. Lundegaard hvordan det med vores nedtrykte Inspektør...... mon han fornemmer der er et generationsskifte på vej :-)

    SvarSlet