søndag den 20. oktober 2013

Tirsdags MTB ruten "by day light"

Så blev den "gamle" tirsdag MTB tur endelig støvet af og afprøvet af 8 MTB'er fra Bogense MTB og Event. Efter lidt sms'en frem og tilbage mødtes vi hos Dorthe og Peter og turen gik mod Skåstrup. Ud gennem sommerhusene ved Fogense og gennem Bøf Jensen's skov ned til vandet. Dejligt vejr og
super selskab.
Klik for stort billede.


På et tidspunkt var vi alle sikre på at Inspektøren havde sneget sig med som en "Ghost Rider" da der var de normale hylende og knirkende lyde blandt os. Det viste sig dog at det bare var Inspektørens MTB der i dagens anledning var udlånt til Frk. Lundegaard men lydene hang stadig ved.

Ned gennem skoven bag Ore Stadion gik det friskt men halvdelen af vejene var desværre spærret, da der var jagt. Fortsatte op over Ore og ud af Sandgravene ned til Skåstrup Friheden, hvor der blev gjort et stop for at nyde synet af en ny anlagt sø. Fantastisk smukt og en tur værd. Havde regnet med at Mr. Xtreme var klar med den lille ternede dug og små lette retter der kunne nydes i solen, men han var desværre taget til fødselsdag. Det må vi havde til gode.
Klik for stort billede.

P29 og Don Cube fandt en alternativ "ny pløjet" sti som de mente var en genvej. Det så lidt sjovt ud på afstand da de sank 10 cm i og benene flintrede rundt i laveste gear uden de bevægede sig ret meget fremad. Blød jord er ikke nemt.

Vi forsatte op over "bjergene" på Tornhøj og fandt vej hjem til varm kaffe og knækbrød på terrassen hos Dorthe og Peter.

Dejlig tur i det friske efterårs vejr, og tak for kaffe.

3 kommentarer:

  1. Kanon tur, ps tak for kaffe hos Dorthe og Peter

    SvarSlet
  2. Super tur. Tak for dejligt selskab....

    SvarSlet
  3. Tak og i lige måde... Vi glæder os til næste tur på MTB

    SvarSlet