tirsdag den 22. oktober 2013

Øjne i mørket

4 modige MTB'er tog tirsdag aften af sted ud i skumringen. Mudderkongen, Mr. Bianchi, Don Cube og Smeden. Mødtes ved motions pladsen på Marinaen og efter at havde tjekket Mudderkonges ny grej ud og konstateret at de mange batterier Ikke var tilslutte en el-motor skjult på cyklen gik turen ud til Gyldenstens Skoven for fuld gas. Forbi Sandager Kirke i et fantastisk vejr for årstiden.
Her mangler kun en 52" fladskærm og surrond sound.

Sveden sprang frem da temperaturen lå på omkring 15 grader og der var for meget tøj på kroppen. Gennem Nr. Esterbølle og op gennem Jerstrup skoven hvor lyset nu blev tændt. Ude på vejen mod Vester Egense troede vi at der kom en lastbil bagfra men det var bare Mudderkongen der blænde op for hans 2 projektører.

Mr. Bianchi der kørte foran ham klagede over varmen på hans bagdel fra det skarpe lys. Fra Vester Egense drejede vi af mod Jersore da Muddekongen kendte en "genvej". Belært at tidligere tiders navigations egenskaber fra Kongen, blev vi enige om at snuppe den sikre, men ufremkommelige vej langs kanalen mod Langø. Efter 10 min kørsel i højt græs, lavt gear og med pulsen godt oppe, blev det til en velfortjent pause ved Pumpehuset.

Nu var vi på vej hjem mod en kop kaffe og cykelvask. Langs vandet på en af de ny anlagte stier fangede Smedens lygte en masse selvlysende øjne i mørket lige i skovbrynet. ca. 50 dådyr gik og græssede og det så lidt skræmmende ud med alle de øjne der fulgte os lang tid.

Mudderkongen havde et lille uheld med sine nye lygter og kom til at kigge direkte ind i dem.
Derfor var hans øjne lidt lysfølsomme.
Vel ankommet hos Smeden blev cyklerne vasket og kaffen drukket. Dejligt at prøve kørsel i mørke igen. den succes må gentages og skal opleves.

2 kommentarer:

  1. Kanon tur...... Tak for kaffe og vask .

    SvarSlet
  2. Kan godt huske den garage, men sidst var det vist ikke kaffe :-)

    SvarSlet