onsdag den 30. oktober 2013

Jagten på ET fortsætter

Så er det endelig torsdag og vi skal igen på UFO jagt - denne gang har formand Smed bestemt, a  vi skal afsøge området mod Skåstrup hvor et rygte går - at der er set underlige væsner bevæge sig rundt.

Smeden har fundet et nyt middel til dagens jagt - på forhjulet og på hjelmen er der i dagens anledning noget underligt grønt lys som efter sigende skulle kunne lokke ET frem.Vi andre - Cube, P29 og Specialized - nøjes med vore normale lys, og vi er klar til at beskytte Smeden i tilfælde af nærkontakt af 3. grad. Bianchi har desværre meldt fra - han kæmper med at få J-dagen til at finde sted som planlagt efter stormen har hærget Carlsbergs lager i Fredericia.

Vi smutter ud i mørket langs diget - tempoet er højt så vi får hurtig varmen i mens vi spejder efter tegn på fremmede væsner.

Ud af Storkenhøj og så ind på markvejen mod skoven - nået tungt at træde i.... men vi kommer igennem og ind i skoven..... stadig ingen tegn på fremmede væsner og alligevel - der ligger en masse grene ude på vejen.....

Så er vi i Skåstrup og smutter lidt rundt i sommerhusområdet - men ser stadig ingen så vi fortsætter op mod Mejlskov og skoven..... over Ore idrætsplads og ind i skovens stille ro og nu ligner skoven ikke sig selv.... der ligger rigtig mange grene på jorden og pludselig ligger der et stort træ henover stien.... vi stopper op og Smeden lader sit grønne lys afsøge skoven men finder intet.

Vi kravler over træet og fortsætter - og så kommer der et tegn på et besøg fra rummet..... et kæmpe træ er blevet væltet og P29 og Cube forsvinder ned i hullet


Smeden kan ikke se om de stadig er her - men der skal jo kæmpe kræfter til at ligge dette træ ned - så vi er ikke i tvivl om de holder øje med os......

Vi føler ubehag og smutter ud af skoven og ned til kirkestien ved Ore - nøj noget mudder vi smatter rundt i så cyklerne siger ikke godt.

Ned til næste skov og der er det ren mudder vi kæmper os igennem - vi føler nærmest vi køre sidelæns gennem skoven indtil vi kommer ud på Huggetvej.

Så er det hjemad mod Bogense og men vi mangler lige bakken på Tornhøj - uha der er dømt høj puls - op til Tofte gives der gas i den dejlige medvind....

Så er vi nået frem til golfbanen og når hjem til Smeden - efter en tur hvor vi ikke var i tvivl om at der har været besøg af nogle fremmede væsner, men vi kunne ikke lokke dem frem.

Cyklerne vaskes imens kaffen laves - og måske vi også trængte til lidt vask
Over kaffen drøfter vi hvordan vores nye klubtøj skal se ud - og Cube har dette forslag


Inden vi skilles er vi lige rundt om 1. afdeling af Vintercuppen som vi skal køre på søndag ned ved Christiansfeld - endelig skal vi ud og lege igen.

Turen blev på 29 kilometer - tiden var 1 time og 29 minutter - så der blev kørt til.

Link til dagens tur

Men vi fandt ikke ET - men vi må ud i mørket og lede videre i næste uge.

1 kommentar:

  1. Fed tur med de seje UFO jægere. Der blev sgu kørt godt til og nu er vi klar til Vintercup på Søndag. Tak for en dejlig tur.

    SvarSlet