onsdag den 30. maj 2012

Harzen 2012 - Søndag

Så blev det sidste dag - her viser solen sig fra sin bedste side og vi får temperature på 25 grader allerede om formiddagen.

Ikke alle er klar til en hyggetur ned til Goslar - der er nogle som synes solen er for skarp, eller skyldes det mon klokken blev mange.....

Vi skal en lille tur ned til Goslar, finde en sted med kaffe og kage - og så hjem igen....

Der er kun Cube, Mikkel, Ulnitz, Torben, Kørelæreren, Hr. Bianchi, Thomas, Jensvonderkrampe, Jette, Ømosemanden, Australieren og Specialized.

Dog er Nordmanden tages på alenetogt - skulle lige nå et par tusinde højdemeter inden det flade nordfyn venter.

Vi køre i samlet flok hen til nedkørslen


Mikke og Cube føre os hen til nedkørslen - denne gang tager vi den i roligt tempo omkring60 km/t - du kan se en video af nedkørslen herNedkørsel til Goslar - bemærk noget underligt noget efter 5,40 minutter.

Vi lander på det flotte torv i Goslar og der ligger jo lige en cafe som passer til os.... vi nyder kaffe med pandekager eller apfelstrudel til.... og solen bager ned fra en skyfri himmel


sikke en kulisse - og kalorierne var i top


her nyder Torben en cafelate med apfelstrudel mit eis und sahne..... alternativet var jo en tur med Nordmanden over samlige bjergtoppe i Harzen.

Efter kagerne er sunket godt på plads finder vi hjemad - igen op af den skønne stigning og idag viser termometeret 25,5 grader..

Vi lander ved hotellet efter 35 kilometer med 500 højdemeter.

Cyklerne bliver pakket på traileren - og alle er klar til afgang kl. 12 og turen går i strålende solskin hjemad mod Bogense.

Turen hjemad går uden problemer og kl. 19 er vi hjemme igen efter 4 skønne dage i Harzen.

Årets tur er slut - og vi kunne konstatere at Harzen igen viste sig fra sin gode side hvad vejret angår, bakkerne kan godt få sveden frem på panderne, hotellet havde gode værelser og et dejligt weelnesområde.

Men også et hotel uden nogen form for service, vi skulle nærmest tigge om at få lov til at købe en øl, intet forsøg på at finde et rum til vores cykler eller et rum vi kunne hygge i den sidste aften.....og ingen mad da vi skulle have buffet den første aften = skandale..... Så turudvalget bør nok se sig om efter et andet hotel hvis turen også går til Harzen i 2013.

Tak til alle deltagerne for en dejlig tur - en masse skønne kilometer på cyklerne, især dem der gik opad - højt humør når "Smilende Susie" ikke vil sælge øl.........

Alle billeder fra søndag3 kommentarer:

  1. Tak for en god tur og dejligt at der bliver skrevet lidt om turen :))

    SvarSlet
  2. Kanon tur, rigtig godt område, og dygtige tur planlægger uden jer var turen ikke det samme.Gode dunkel beer. Glæder mig til næste år.

    SvarSlet