onsdag den 3. februar 2010

Frivillig hjælp til Nordfyn Rundt 2010

Hej Alle.

Så er vi i løbsudvalget så småt ved at få samlet de sidste tråde til Nordfyn Rundt 2010 der løber af stablen Lørdag d. 24/4.

I den forbindelse vil vi nu gerne opfordre alle medlemmer til at hjælpe os med at skaffe nogle frivillige personer der vil hjælpe os til at få en succes ud af dette løb.

Der mangler pt. 15-17 personer for at få skemaet til at gå op.
Kender I nogen der har lyst til at bruge nogle timer den dag Så få dem til at ringe til mig på tlf 20714049, eller mail (km81@live.dk) deres navn og nummer til mig så ringer jeg dem op.

Da Nordfyn Rundt i år har fået et facelift, vil vi i løbsudvalget gerne opfordre alle klubbens medlemmer til køre løbet så vi kan vise de andre ryttere vores fine nye tøj, samt få en rigtig god succes ud af løbet, og forhåbentlig bygge basis for et i fremtiden populært motionscykelløb.

På løbsudvalgets vegne
Kenneth Tonseren

5 kommentarer:

 1. Hejsa!

  Ser ud til I får stablet et kanon arrangement på benene - så jeg tager cyklen og viser tøjet - og Lone skal nok hjælpe til!

  SvarSlet
 2. Hej
  Jeg vil da gerne cykle med, omvendt hvis I har en opgave påtager jeg mig gerne den.
  Men det ser spændende ud det I laver.

  SvarSlet
 3. Hey
  Lyder som et super fedt program I får stillet op. Godt arbejde..
  Jeg vil gerne cykle med rundt og guide de forreste :)

  SvarSlet
 4. jeg kommer også og cykler, og Susanne vil gerne hjælpe

  SvarSlet
 5. Hej Mikkel.

  Super dejligt at Susanne vil hjælpe, men kan du ikke lige sende mig en mail eller sms, så jeg kan kontakte hende mht hvilken opgave hun vil varetage, og hvilke tidspunkt.

  Mvh Kenneth

  SvarSlet