søndag den 31. januar 2010

Snetur af Gyldsten til!

klik på billedet - og det bliver større!
Beklager den "skjulte" reklame i billedet for en stor dansk cykelhandler...

Søndag morgen - faldet lidt nysne - næsten ingen vind og kun 2 graders frost = perfekt til en tur ud på det flade område ved Gyldensten.
Vi er 6 som skal opleve et snedækket landskab - Lene, Torben, Mudderkongen, Don Cube, Mr. Bianchi og Don Specialized.

Vi smutter ud over golfbanen - puha hvor er der is under sneen og Mudderkongen tager det første af sine mange styrt - han minder faktisk lidt om en skøjeteprinsesse!

Tempoet er stille og roligt - for alle skal have fuld koncentration på - for for- og baghjul smutter nemt til den ene eller anden side.

Dog må vi rose Don Cube for et fantastisk tempo - ingen tvivl om, at hans Maximum cykel bare er klar til sne og is - for han flyver nærmest afsted!
Vi tager bagom skoven ved Sandager kirke - masser af sne som skal forceres - og heldigvis er sneen også dejlig blød at vælte i - hvilket vi alle prøver under vores tur.
Vi smutter omkring skoven ude ved krystalsøerne - og krydser landevejen ved Vester Egense - og så ud på det flade.... her møder vi snedriver som en i h........ og der tumles rundt i sneen til stor morskab for alle...
Vi smutter ud på marken - driverne var blevet for store - men så skal vi lige over en afvandingskanal - men isen holdt heldigvis.....

Vi køre nu langs vandet - nyder den enestående chance for at opleve et sne og isdækket landskab - vi kunne jo have taget isen over til Æbleø.
Vi følges med en flok råvildt som var på flugt for de jægere vi mødte - men der sker jo ikke meget når man sidder i vogn trukket af en traktor - så vi vil tilbyde greven et MTB kursus således de kan holde trit med dyrene.... vi ser store flokke af gæs og svaner..
Ind ude for enden af Stegøvej - her smutter vi lige ud på isen og tager en tur der.

Efter 2,5 time er vi hjemme igen - en enestående tur pga. sne og is - hvem ved hvornår vi kan opleve det igen - og alle har fået brugt alle muskler i kroppen - ikke mindst lattermusklen..
Mudderkongen var helt klart "styrtkongen" - men alle prøvede at mærke sneen...

Så tag med næste gang - det er sjovt og foregår i et tempo alle kan være med i!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar