onsdag den 30. december 2009

Er der flere vikinger i klubben!


I ønskes alle et rigtig godt nytår samt et super cykelår i 2010.
Det gamle år går nu på held - et år hvor aktiviteten i klubben har været god. Der har været mange til "træning" i grupperne, nogle gode ture bla. forårstur til Inspektørens svigerforældre, en lang tur fyn rundt, deltagelse i mange løb, Belgiensturen og flere med til Hamborg - og så har vi fået gang i MTB cyklerne.
Så det tegner til, at aktiviteten stadig er for opadgående - og i 2010 glæder vi os til vi får vores nye tøj - således vi kan højne fællesskabet endnu mere i BCK. Tøjet skulle blive sendt fra Italien den 29. januar - så mon ikke vi er klar til udlevering lige i starten af februar!
Hvis der er lidt viking i dig - så er vi nogle som ønsker hinanden godt nytår den 1. januar kl. 12 - her mødes vi ved Søbadet og tager os en dukkert - der er godt for blodomløbet og tungt hovede... lige nu kommer Mr. Bianchi, Mr. Extreme, Tonseren, Don Specialized samt 2 som ikke har noget med klubben at gøre....... HVAD MED DIG - TØR DU!

3 kommentarer:

 1. Jeg sender JAn afsted til en kold afvaskning, mon ikke han trænger til det?
  Godt nytår
  Ulla

  SvarSlet
 2. Jamen vi kan jo altid høre, hvordan det egentlig var! Men pas nu på med røverhistorierne.
  GODT NYTÅR

  SvarSlet
 3. hej Ulla - send du bare Jan ned til en kold dukkeret....

  Til Gråskæg - det er ikke en røverhistorie, men sandt vi har hoppet i de sidste 3 år - spørg bare Bianchi eller Extreme....

  SvarSlet