torsdag den 13. august 2009

Så ruller hjulene!

En blæsende torsdag er der gang i cyklerne - fremmødet er helt oppe på 15 - og der bliver efter lidt snak frem og tilbage "enighed" om 2 grupper.

De hurtige smutter mod vest - Barnepigen, Debutanten, Pedalatleten, Formanden, Teggert og Don Cube i sin nye trøje med navn på ryggen (cool).

Vi andre - Mudderkongen, Massøren, Erling, Ræven fra Mors, Per J, Hr. og fru Bianchi, Mr. Cervelo og Don Specialized sætter kursen mod øst for at starte i medvind :-)

Turen har vi overladt til Mudderkongen - for så ved vi jo aldring hvor vi ender.....

Tempoet er højt mod Smidstrup - men ud af Guldbjergvej kommer vinden lige ind og føj den var strid. Vi fortsætter over til Veflinge og ud mod Rugårdsvej.

Her modtager Mudderkongen et gult kort - forsøgte at hoppe op på ryggen af Massøren - påstod det var vinden eller måske det han kørte i "ungdomstrøjen" :-)

Op af Sassorodvej og der kommer lidt spredning i feltet - især Ræven kiggede fremad.....

Fuld modvind mod Padesø Kirke - her kom det næste gule kort - denne gang til Massøren for at vil op på ryggen af........ Pit stop ved kirken - Erling skulle have et hold foto. Vi blev enige om, at den mindst fotogene tog billedet - så vi glæder os til det kommer her på bloggen.

Videre ud til hovedlandevejen og bag ind til Brenderup - og så var der endelig medvind.

På den stejle bakke mod Bro oplevede vi noget enestående - Cervelo drønede op af bakken hvilket tyder på formen snart er klar til Belgien....

Fra Skåstrup fuld fart på - og feltet blev sprængt da Specialized smed den op på den høje klinge - har jo lige fået ny gearing......

Alle kom godt rundt - og her mødte vi de andre som også havde haft en god tur.

Dette var også chancen for at ønske alle dem som skal til Hamborg god tur - flere skal ned og køre 100 km. (Tonseren, Barnepigen, Debutanten, Pedalatleten, Pinerello og Colnago) og jeg selv tager den lange tur på 155 km.

Vi skal køre sammen med 22.000 andre - afspærret vej - så det bliver en oplevelse.....

Nedtællingen er også tæt på for de 5 som skal til Belgien - om 2 uger venter 173 km. med 3.000 højdemeter for Ræven, Formanden, Inspektøren, Mr. Bianchi og Cervelo.

Go tur til dem som skal med til "Tour de vestfyn" - så den gule trøje kommer vidt omkring det næste stykke tid.....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar