mandag den 24. august 2009

Fem friske fyre

Fem friske fyre ( Matti, Bjørn, Edgar, Jan og Leif) lige før starten på Horsens Rundt i går søndag. 145 km og 1700 højdemeter!!! puha. Det var vist kun Bjørn, der ikke havde rødsprængte øjne bagefter. Vi hørte at fire af drengene fra gruppe et, Palle, Peter, Kenneth og Michael, havde kørt den lille tur på 100 km med 1050 højdemeter.
Vi var taget derop for at få en lille forsmag på, hvad der venter i Belgien på lørdag. 172 km og 3500 højdemeter. Jeg har lovet gutterne en øl, hvis vi gennemfører. En belgisk selvfølgelig.

Vi tager afsted onsdag aften fra Odense, og det er planen, at vi står af bussen og cykler de sidste 100 km til den lille hyggelige sydbelgiske by La Roche, tæt på Luxemborg. Vi skal bo på et hotel sammen med Cmo'erne, der har arrangeret turen. Starten går lørdag morgen kl. 09, og vi satser på at være med til gallamiddagen om aftenen, hvis vi når hjem.
Søndag kører vi hjemad igen, og forventer at være i Bogense sent søndag, og jeg skriver en lille historie om vores tur, når vi atter er hjemme.

1 kommentar:

  1. Hejsa!

    rigtig god tur til Belgien - vi glæder os til at høre om en fed cykeltur med enkelte små bakker :-)

    SvarSlet