tirsdag den 11. august 2009

Første tur efter sommerferien!

Så er skolernes ferie over - og dermed også enkelte kilo som skal køres af :-)

På denne blæsende tirsdag var der mødt 10 -12 stykker op - og den gule klubtrøje var den fortrukne trikot.

Der var ingen fra gruppe 1 - 4 fra gruppe 2 og resten fra gruppe 3. Jeg mødte for første gang Torben Bang - velkommen til.

Der blev "enighed" om en fælles tur - med udgangspunkt i gruppe 3 tempo.....

Kursen blev sat mod vest og dermed modvind - ud af Huggetvej overhaler vi Fru Formand som tager en dag alene på kontoret.

I moderat tempo over Skåstrup - Bro - Varbjerg - og så op af Båring bakke...... Pulsen kom som altid op - og der var opsamling inden Båring by...

Så ned mod Båring sommerland og så skete noget underligt - der kom ikke rigtig samling på gruppen selvom det gik ned af bakke.... Der kom så en melding fra nogle i gruppe 3, at de ikke vil køre med dem fra gruppe 2 (Taggert - Ræven fra Mors - Cervelo og Don Specialized) selvom vi syntes tempoet havde været gruppe 3 værdigt - gennemsnit på det tidspunkt på 26!!!!!

Vi 4 valgte så at køre videre alene - men med en underlig smag i munden og det spørgsmål og dem i gruppe 3 bare ikke vil køre med andre!

For mig at se en skuffende oplevelse som på ingen måde højner sammenholdet i klubben - og jeg håber dette er og vil være en engangsoplevelse.....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar