søndag den 21. juni 2015

5610 Assens

Det er lørdag - dagen derpå - og da Ida skal hentes i Assens, hvad er så mere naturligt end at smide cyklerne bag på bilen og tage en omgang på byens nye MTBtrack? Tracket er bl.a. kendt fra TV med historier om ledninger spændt ud over sporet! Grrr

Vi finder denne information inden afgang - jo jo, vi er skam forberedte

"Skovene omkring Assens Stadion og Brunebjerg er kuperede med varierende beplantning, såsom løv- og nåletræer. Her er åbne skrænter og områder med skov, åer og overdrev, så du har rig mulighed for at udfolde dig.

Ruten er tydeligt afmærket med hvide/røde reflekspile og veksler mellem kørsel på grus, skovbund og græs. Der findes snoede strækninger (single track) gennem tæt skov, med åbne strækninger på bredere stier, hårnålesving og flere stejle stigninger." Kilde: MTB ruten i Assens


Ved ankomsten til Assens springer vi straks på cyklerne, hvor svært kan det være at finde sporet? Efter ca 10 minutter bliver vi anråbt af 2 MTB'ere - ups, vi kører den forkerte vej rundt. Vi vender hurtigt og hænger så på de 2, der er stedkendte. Ruten er sjov og med mange sving, jeg kæmper lidt med køresyge i de skarpe sving, men overlever turen rundt. Vi møder heldigvis ikke andre forhindringer end dem, der er tiltænkt. Ruten er 4,49 km i følge hjemmesiden med 80 højdemeter. Vi nåede ca 2 omgange. Ruten er på niveau med Sydsporet i Langesø, men selvfølgelig kortere.

Det bliver ikke sidste gang vi tager cyklerne med derud, sig til hvis I vil med! Jeg kender et sted, hvor vi med garanti kan nyde en kop kaffe eller en øl når vi har cyklet:-)


2 kommentarer: