mandag den 3. februar 2014

Vintercup 4. afdeling i Bogense

Så blev den igen Vintercup tid - og denne runde i vores baghave.

Dagens Cup blev arrangeret af Bogense Cykelklub og Cykling Fyn - og dermed skulle alle vintercupperne for første gang opleve Bogense og omegn.

Vi fra Bogense MTB mødtes til fælles morgenmad hos Bianchi - det var med bacon and eggs, hjemmebagt rugbrød osv...... Super forplejning og stor tak til huset Bianchi.

De 3 hold var alle klar - men desværre mødte Inspektøren op i civil. Han påstod han havde fået et hold i ryggen - tjaaaaaaaaaaa hvad skal vi sige til den ældre herrer.

God snak rundt om bordet - det bord vi sidst sad til vores julefrokost og P29 vandt sin VHS afspiller.... hvor mon vi skal hen, hvor langt kommer vi væk fra Bogense og så er der en glæde til på torsdag hvor det nye tøj skal prøves.

Nu er det tiden for os (Cube og Specialized) da vi skal starte 10.07 - så op på cyklen og om til hallen hvor der er mange MTB folk klar.

Lige en kort opvarmning inden vi holder klar i startboksen....... vi får kortet udleveret og så tikker tiden..... vi konstatere med glæde at der ingen post er på Mågeøerne som ellers kan nåes i dag pga. lavvande.

Så er ruten klar - posten ude ved Stegø droppes og så er det afgang mod første post som ligger ude i Hestehave Skoven, Det er en gaffelpost men os kan de ikke snyde :-)

Så over til Skovby Fodboldklub - sikke en modvind...... spørgsmålene virker til at passe til os så vi er fyldt med optimisme.... næste post ligger ved den nedlagt silo og henviser til en post som vi snupper... så 4 poster efter 30 minutter er godkendt....

Så skal vi til Hårslev - uha vinden driller så godt Cube er i form :-)

Så en tur til Ore - heldigvis en lille medvind - så halvvejs til Holse inden vi skal have de sidste poster på vej hjem......

På vej hjem møder vi Bianchi og Extrem - de kæmpede så tungerne hang ud af halsen. Det gjorde min også på det tidspunkt idet vi lige skulle en tur op over Tornhøj.

Vi lander i mål efter 1 time og 28 minutter - perfekt timing. Vi har nået 10 poster, incl. begge dobbelt posterne, og svaret/gættet rigtig på 8 spørgsmål. Så det giver en pointhøst på 60 og det plejer at være lig en god placering.


Så kommer P29 og Smeden i mål - der også har nået de samme 10 poster som os.... desværre kun 4 rigtige svar så dermed 48 point.

Bianchi og Extrem har nået 8 poster og får 42 point.

Endelig kommer resultat og vi ender som nummer 2 i vores gruppe - P29/Smeden bliver nummer 16 og Bianchi/Extrem bliver nummer 25.

 
 
Nu har vi også et samlet resultat da alle har 3 gennemførte løb..... Os 2 gamle har samlet 17 point og ligger nummer 6, P29/Smeden har 64 point og ligger nummer 29, Bianchi/'Extrem har 74 point og ligger nummer 32.
 
 
 
Så dermed ser det ud til, at de gamle vinder klubmesterskabet.
 
Tak til Bogense Cykelklub og Cykling Fyn for et perfekt arrangement.

1 kommentar: