søndag den 24. november 2013

Søndag i stiv pelikan

Uha Don Cubes fødselsdagsfest fredag sidder stadig i kroppen - der var jo også masser af procenter i drikkedunkene :-)

Himlen er flot blå men der blæser en stiv pelikan ude fra vandet - så der skal nok lidt ekstra tøj på denne dag.

Mudderkongen og Massøren har inviteret til tur - start ude ved Marinaen - men desværre skal Massøren på job så det er kun Mudderkongen og mig der er klar..... gad vide om Smeden stadig ligger med tømmermænd for han lovede da at komme :-)

Vi sætter kursen mod Skåstrup og skal lige have varmen - der er godt med bølger


ude på vandet - men vi får langsomt varmen da vi smutter ud af Storkenhøj.

Mudderkongen sætter tempoet lidt højt - men han har ingen problemer med at snakke samtidig - så fredagens fest vendes lige.

Gennem skoven ved Jensens bøfhus - her er der dejlig læ og så er det op til skoven bag Ore stadion. Her er der ryddet op efter stormen og der kan gives lidt gas.. Så smutter vi rundt i skovene ved Holse, Brenderup og lige ned til skoven nord for bageren. Her er der stadig spor efter Mudderkongen i sidste uge have Bent Møbel med - og han væltede et par gang på den stejle opkørsel......

Denne dag er perfekt at være i skoven - blå himmel og godt underlag

Sår går turen hjemad - her er jeg i en ny skov, men Mudderkongen har denne dag fuldstændig styr på kompasset. 

Da vi kommer tilbage til Skåstrup er der modvind..... Mudderkongen er nu blevet helt stille og han holder sig i læ af mig.... er han mon træt ;-)

Da vi kommer til Storkenhøj igen - så kommer der fra Mudderkongen "en ned jeg er træt"...... så nu skal dette foreviges.....
Da vi komme til stranden er den blevet invaderet af kyte-surfere..... de har perfekte vilkår - måske det skulle være noget vi skulle prøve i 2014 for det ser fedt ud......Vi slutter ude ved Ismanden med kaffe - perfekt afslutning på en tur der blev på 33 kilometer.


og til sidst ------ jeg tog dagens eneste styrt da der gemte sig en træstub under bladene og så røg jeg ned til stor morskab for Mudderkongen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar