onsdag den 12. juni 2013

Gruppe 2 på istur

Snart er det sommerferie og cyklerne skal holde pause - og for enkelte cyklers vedkommende har de jo slet ikke været ud og køre.

Så et sms rygte gik i den "gamle" gruppe 2, at vejrudsigten lovede solskin og dermed perfekt for en tur med indlagt isdepot.

Det betød at der var debut til flere - og vi var ikke mindre end 11 som tog på tur efter en is. Det var Ræven, 2 X Bianchi, Tbang, Mudderkongen, Exformanden, Cube, Busken, KajA, Specialized - samt gruppe 2 debutanten TommyA.

Der var flere som luftede cyklen for første gang - Mudderkongen havde endnu ikke fået prismærket af sine nye orange dæk - og med den kørsel han leverede sidder de der længe :-)

Turen skulle gå til Vejlbyfed Camping så vi tog afsted ud mod Skåstrup.

Alle finder ind i god holdkørsel og snakken går lystigt - føringerne skifter godt og alle tager deres tørn oppe foran.

Alle glæder sig til depotet - og Tbang mener nu alle debutanterne skal give is til os andre.......

Vi tager bagom Båring Sommerland og her kommer pulsen godt op - men der ventes på de bagerste således ingen føler sig efterladt.

Så overtager Mudderkongen styringen og vil ind på den første campingplads vi møder - men som altid har Mudderkongen problemer med sin GPS for det er jo ikke Vejlby Fed.....

God fart det sidste stykke mod Vejlby Fed - sidevind bagfra og kanon asfalt........

Så er vi fremme og hvad sker der - pladsens købmand lukker kl. 17. Tror ikke lukkelovens 20 sidste ændringer er nået helt herud.

Så er gode råd dyre - men Båring Bakke er jo tæt på så det bliver det nye mål.

Men vi skal da lige op af bakken mod Røjle og der pustes godt ud på toppen - her møder vi 3 fra Morud samt en flok der spurtede op af bakken.

Så er vi endelig fremme ved ishuset på Båring Bakke og der købes is - især Båring Bakke Speciel er i høj kurs. Gammeldags vaffel med 3 kugler, guf og flødebolle - perfekt til opladnings af batterierne.


Herfra går det hjemad inden farten sættes op gennem Skåstrup - her trækker Tbang godt igennem inden skiltespurten.

Alle er hjemme efter en super tur - her var der plads til alle og det sociale var også i top.

Har ikke kunne lægge et billede ind på hjemmesiden - så derfor er indlægget på den gode gamle blog.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar