tirsdag den 21. august 2012

Wattenfall 2012

Så er det endelig tiden igen for Europas største cykelløb med 22.000 deltager - som alle køre forløb til ProTour løbet.

Som altid er formen ikke holdt ved lige - tror nok det er blevet til 200 kilomter siden 1. juli og den længste tur på 65 kilometer - så taktikken skal være klar for at kunne komme rundt på 2011 tiden.

Er nu kommet frem i startblok D - så jeg forventer det er nogle skarpe cykelryttere på topcykler. Starten skal gå klokken 7.40 - godt nok tidligt men tilgengæld er det kun 22 grader.

Finder ind i blokken og der ser jeg hvad der hændte CH cykel efter han afleverede den på genbrugsstationen i Bogense...... den har nu startnummer 41102 og skal ud på 155 kilometer og tilhøre Hans Höpken aus Essen.Blokken bliver langsomt fyldt op - og så kommer der tricks på cyklen...... der er nogle som pakker deres energibarer ud og sætter fast på stangen - det ser godt nok ikke særligt appetiteligt ud.


Så er der afgang og inden vi kommer under startporten er farten op på 40, så der gives gas fra starten.

Tydeligt alle har kørt på en god tid i 2011 for der bliver hurtigt lavet store grupper og de holdes frem til løbets eneste lange stigning. På vej op høres en helikopter komme bagfra - så nu skal vi i TV - men det er ambulancehelikopteren der skal hente en uheldig rytter. Oppe på toppen er pulsen godt oppe og jeg mærker for første gang der ikke er så mange kilometer i benene - men så er det jo vilje og stædighed der skal få mig rund i dag. Så det er skønt at ligge med 47 kilometer og en puls på under 140. De første 60 kilomter går godt og vi har på det tidspunkt et gennemsnit på 39,5 - så det ser godt ud. Så er det, at der kommer lidt skidt i motoren - først er vi en stor gruppe på nok 100 mand hvor de forreste styrter. Godt jeg lå godt tilbage og kan tage cykelstien - undgår lige den drikkedunk som en af de styrtede sparker til :-) næste er på vej i et venstre sving - ud foran går der lige en golden retriver...... der var jeg tæt på at skulle en tur i asfalten. Så rammer jeg muren efter 70 kilomter - fra nu af er selv en lille knold som Mt. Båring. Så nu skal der økonomiseres med kræfterne - så det er ro på op af knoldene og så max fart ud af lige vej. De sidste 10 kilometer er der udsolgt, så der virker langt hjem. Er med i gruppe på 10 hvor alle er mærket - så vi kan kun holde 36 i snit..... endelig ind på opløsstrækning og modtager jublen fra det store menneskehav og kommer endelig over stregen.                                                                                                                                 

Tiden er 2,41 - knap 4 minutter mere end i 2011 - og det rykker mig kun 594 pladser tilbage til en 1.508 plads. Det er et gennemsnit på 38,36                                                                                                                                                   

For 4. gang er løbet vel overstået uden uheld - og et super arrangeret løb med 100 kilomter afspærret vej fyldt med folk der hepper en rundt.    

CH´s gamle Storck kørte de 155 kilomter i 4.20 - gennemsnit på 36,2 - så dermed kan vi konstatere den cykel godt kunne køre stærkt :-)
                                                                                                     
Så hvis du ikke ved hvad du skal lave den 18. august 2013 - så overvej en tur til Hamburg.                                                                                                                                                 

 
1 kommentar:

  1. Lyder til du har haft en kanon-tur ( igen! )Vh. Jette

    SvarSlet