mandag den 20. august 2012

De kom, de cyklede, de døde !!!

Så blev fortræningen til Århus København overstået. Startede kl 7.00 fra klubhuset og der var mødt 7 glade cykel folk op. Cube, Busken, Ræven fra Mors, Smeden. Inspektøren, Extreme og Rosengartneren.

Ræven havde i dagens anledning for at være sikker på at kunne følge med fundet top cyklen frem fra gemmerne nemlig hans super lækre, flotte Specialized. Den kommer kun frem fra gemmerne lidt ligesom Holger Danske der vågner når Danmark skal forsvares.

Vejret var jo helt perfekt og det gik fint mod Odense og på vej mod Kerteminde stødte Gråskæg til der havde læst på bloggen om vores tur. Hutigt til Kerteminde og proviantere hos bageren. Første 60 km overstået i fin stil. Mod Nyborg i super solskin men da Nyborg forsvandt bag os blev vejene våde.

Vi slap heldigvis for regnen men blev pænt våde af sprøjtet fra hjulene. I Svendborg skulle depoterne fyldes igen så Fakta blev invaderet og ribbet for Cola.

Her indtrådte det første dødsfald på turen. Busken var kommet så langt væk hjemme fra at han ikke turde fortsætte. Janni blev hidkaldt for at hente vraget og de resterende fortsatte mod Fåborg og middagsmaden.

På havnen fik vi lidt mad indenbords og Cube hjalp Extreme med at fjerne en stor torn fra hans hjul.
Detr resulterede i endnu en punktering for Extreme der ikke siden i torsdags ellers havde oplevet dette ;)

Efter en lidt længere pause fik Extreme igen luft i hjulet og det gik videre mod Assens over bakkerne ved Håstrup og Jordløse. På vej ind i Håstrup stod folk klar med madposer ved vejsiden, men vi måtte ikke får nogen.

Det viste sig at vi lå ca 2 min foran udbryder gruppen i det professionelle Fyn Rundt. Da vi blev overhalet af motorcyklerne holdt vi ind til siden og så Chris Anker suse forbi ca 2 min foran hovedfeltet.

Efter dette fortsatte vi videre mod Assens og bakkerne gjorde deres til at kræfteren blev brugt. Igen måtte Extreme,s baghjul slippe luften og have en ny slange. Helt uforståeligt da vi jo lige havde sat ny brugte dæk på. De har jo ikke kørt mere end 4000 km så de er jo som nye !!! Assens blev nået og der blev drukket kaffe og tanket vand. Ræven skulle selvfølgelig have en ½ liter fadøl at kører videre på :)

På vej ud af Assens skete så det andet dødsfald på turen. På den første bakke gik Extreme's ben i kramper. De ville ikke mere og der måtte rekvireres endnu en transport til en falden cykelrytter.
'
På vej mod Middelfart kunne vi rigtigt mærke varmen. Der blev kørt godt til og kræfterne var ved at slippe op for de fleste.

Endelig kom vi til det sidste pitstop hos Rosengartneren hvor der ventede kolde øl til drengene.

Tælleren stod på 238 km med 29,3 i snit så der var blevet gået til den.

Tak for en super tur til alle og flot kæmpet af "de døde" Det skal siges at Busken ikke havde siddet på en cykel i 1 mdr. og at det nok kun var Extreme's 8 tur i år. Så respekt for det.

2 kommentarer:

  1. Respekt for jer alle. Selv om jeg sagde farvel i Faaborg, nåede jeg alligevel op på 155 km. Det suverænt længste for mig i år.
    Det var fantastisk cykelvejr. Selvom jeg stod noget tidligt op for at møde jer, var oplevelsen og vejret, det værd.
    Tak for en god tur!!!!

    SvarSlet
  2. Super sejt kørt af alle :-) Det må da give ondt et vist sted ......

    SvarSlet