søndag den 29. maj 2011

Turen til Frøbjerg

Efter en veloverstået våd lørdag havde det endelig klaret lidt op på himlen, og det så faktisk helt lovende ud.

Til søndagens tur var samlet 4 mand fra gruppe 2, og efter Ulla punkterede blev de enige om at de hellere ville køre selv. Helt ok, og der blev ønsket god tur videre rundt. :-)

I gruppe var vi Torben N, Mr. Pinarello, Tonseren, Martin C., Skåstrupmanden, Debutanten og Lærlingen (som Jacob nu er blevet døbt i gruppe 1).
Vi bliver enige om at der skal køres bakker idag så turen går mod Vigerslev og Langesø. Efter at første skiltespurt ved Kosterslev snuppes af Tonseren lige for næsen af Debutanten er vi ved at være klar til nogle bakker. Der køres nogle gode hårde intervaller de næste 30 km. og Lærlingen har sit hyr med at følge trop men han klarer det rigtig flot og formår hver gang at køre resten af gruppen ind når bakken var lidt stejlere end forventet. :-)
Debutanten kører fra i Vissenbjerg da hans udgangstilladelse kun gjaldt til kl. 11. Eller også var det noget med gæster til middag.

Så er vi nået til næste etape omkring Frøbjerg Bavnehøj, og der kører et par runder for at finde de bakker vi kan. Dernæst kommer vi til skiltespurten ved Skydebjerg hvor Mr. Pinarello i flot stil angriber nede bagfra. Tonseren forsøger at trække forbi men forgæves, sejren går til Pinarello. Efter at have udtømt kræfterne for en kort bemærkning skal Alp´d´Årup forceres. Den trækker tænder ud.

Så går turen igennem Padesø og de forskellige begynder at vende snuden hjemad. Vi fortsætter videre på klubbens 60'er rute hvor vi kommer til Ore. Der kører Skåstrupmanden fra, og så er vi kun Torben, Lærlingen og Tonseren tilbage. Lærlingen insisterer på at give en guided tur igennem Kassemose så vi kører med der. Efter vi har sat Lærlingen af hjemme begynder vandet at komme så Torben og Tonseren ryger på stor klinge og træder til. Efter ialt små 90 km lander vi i Bogense klar til at vaske cyklen. :-)

Tak for en kanon tur. Godt kørt af alle. Vi ses på tirsdag.

Mvh. Tonseren

Ingen kommentarer:

Send en kommentar