søndag den 21. marts 2010

Tyvstart på sæsonen!

Søndag morgen - vi er nogle som lige skal have testet den manglende form af inden den officielle racerstart næste søndag....

Vi vil tage MTB´eren rundt på den gamle 50 kilometer rute til Nordfyn Rundt - og det skal selvfølgelige foregå i et adstadigt tempo....

Klar til start er Don Cube, Debutanten, Inspektøren, Jesper U, Mudderkongen, Massøren, Tonseren og Don Specialized.

Med denne gruppe er det selvfølgelig spændende hvor langt vi kommer inden der er defekt - ikke mindre end 3 Cube cykler.... men Mudderkongen fortæller at han har fået styr på sin saddel!

Vi ligger fra land og ud mod Nr. Esterbølle - tempoet er da ikke adstadigt - vi har skøn medvind og der trædes til... tøjet består prøven for ingen har problemer med at holde varmen, jeg prøvede kun at have knickers på og det var super!

Bakkespurt ved Engeldrup - de vilde skyder op af bakken.... videre over til Melbybakken som tages i modvind.....

Næste skiltespurt bliver ved Gamby - her vinder Mudderkongen i overlegen stil (var der andre der kørte den spurt).

Så sker det igen - en Cube har problemer: Det er Mudderkongens saddel som igen er gået løs.. Vi skal snart have THansen meldt til det forbrugerprogrammet "Basta" for salg af ubrugelige cykler!

Vinden bliver ved med at drille helt til Holse - men så er vi på vej mod Mejlskov og her er vinden lige ind bagi - og tempoet skrues i vejret...... i Skåstrup er Jesper hjemme og han slipper så for de sidste kilometers racerkørsel..... Debutanten finder ud af, at han kan nå op på 57 km. på den tunge cykel - og feltet svinder.... Her møder vi en stor gruppe på vej mod Skåstrup - og vi ser bare godt ud vores ens tøj mod deres brogede påklædning. Inspektøren sætter det afgørende ryk ind - men vi når at fange hans baghjul og efter 400 meter taber han vores baghjul og forsvinder bagud.... Debutanten sætter tempoet og trækker Cube, Tonseren og Specialized ind mod byskiltet - hvor spurten vindes af Cube (han køre jo også på en Maximum)... lidt efter kommer Inspektøren, Massøren og Mudderkongen.

Alle har nydt turen - og vores snit var 30,7 på de tunge cykler.... måske vores form topper for tidligt....



Vi slutter hjemme ved Massøren og Mudderkongen - hvor vi nød en kold øl og snakkede om gearing til vores Harzentur.....
Vi ses igen søndag klokken 10 - husk nu der er noget med sommertid....
Massøren - Inspektøren - Debutanten - Cube - Mudderkongen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar