mandag den 29. juni 2009

Endelig uden lange ærmer!

Søndag morgen - godt vejr og for en gang skyld ikke så koldt at der skal startes med lange ærmer - møder Tonseren som er på vej til Hedensted Touren sammen med Debutanten, Barnepigen, Mr. Cube, Ræven fra Mors og Pedalatleten. De skulle over og prøve 135 km. ruten.

Oppe ved klubhuset er der stort fremmøde - dog er gruppe 3 noget ringe repræsenteret - men der holder Lene, Torben, Teggeret, Hr. og Fru Bianchi, Inspektøren, Fru Formand, Erling, Mr. Pinerello, Mr. Colnago med sin søn, Revisoren og ikke mindst Per som vil prøve til efter lang skadespause - dejligt at se dig igen!

Der er fra Inspektøren ønske om en tur på ca. 100 kilometer - og som sagt så gjort. Vinden gør at vi vil tage mod Langesø - Næsby - Hasmark og hjem...

Der sættes kurs ud af Assensvej - hvor Torben og Pinerello trækker til og vi andre håber de vil fortsætte hele turen - på vej mod Paddesø vælger Per, Erling og Fru Formand at tage en tur selv. Vi andre 11 tager Vædevej i højt tempo og modvind - og da vi kommer ud til Søndersøvej vil Lene og Torben køre for sig selv - vi måtte jo konstatere at udgangstempoet nok havde været for højt for dem, for jeg har fra pålidelig kilde hørt at Karstens Taxa måtte sende en vogn med plads til 2 cykler til rundkørslen i Morud :-)

Vi andre tager bagom Langesø og nyder turen til Korup - læ og skønt landskab - og der trykkes lidt på pedalerne.

Videre til Allesø - ind af Allesøvej og så ud af Slettens Landevej mod Lumby - hvor Pinerello fortalte barndomshistorier om dengang Lumby Kro var in stedet.... Gad vide hvad årstal det var?

Ud til Klintebjerg og så blev der skruet op mod Hasmark - så der skulle trædes til.

Pause ude ved stranden - desværre var sildesæsonen ikke startet.

Nu skulle der køres i medvind hele vejen hjem - men efter 2 kilometer gik luften ud af revisoren - så der var ekstra pause.


Højt tempo hele vejen hjem - hvor især Mr. Bianchi og Pinerello trak til - og Pinerello tog skiltespurten for Inspektøren..... Gad vide hvornår han sidst har vundet en spurt:-)

En dejlig tur i skønt vejr - 95 kilometer med 31,5 i snit!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar