søndag den 8. marts 2009

Årets første tur fra hallen

Der havde til i dag søndag været et par opfordringer fra bestyrelsen om at møde op med racercyklen ved hallen kl 10. Året første tur. Vejrudsigten var ikke lovende, og vejret var da heller ikke det bedste set ud gennem vinduet søndag morgen, mens brændeovnen buldrede behageligt.
Men jeg ville jo gerne hilse på de andre, så jeg fandt mit stiveste cykelpuds frem, tog dog mountainbiken, for den var beskidt i forvejen til de forventeligt snaskede veje, og tog ned til hallen.
Her var der til min overaskelse mødt en 50 stykker frem. Alle i klubtrøjer og højt humør. Der var til tre hold, måske endda et hold fire, men blev enige om i dagens anledning at følges i moderat tempo alle sammen. Det var et flot skue. Den gule slange ud ad byen mod Skåstrup og modvind, men snak og aftaler om den kommende sæson. Alle tilsyneladende i fin form, vinterens spinning har virket. Farten omkring de 26 og den våde vej sprøjtede. Ingen punkteringer. Og der til højre hang lærken allerede og sang, og der til venstre slog viben blærede saltomortaler og lavede styrtdyk. Vi var over Brenderup og Holse med vinden i ryggen hjemad. Løbet givet fri i Skåstrup. Alle gav den en skalle over stok og sten, lover godt for den kommende sæson. Jeg vandt skiltespurten i fin stil. Dejlig tur. Lige vådt nok, men det betyder ikke noget for alle tog det med godt humør.
Sådan sluttede en søndag formiddag med klubben, og historien er næsten sand på nær, at det kun var mig, der mødte op ved hallen og cyklede en tur.

2 kommentarer:

 1. Hej Jan!

  Super tur du har haft - men jeg kan ikke helt forstå du skriver, at der har været opfordringer fra bestyrelsen...
  Mit indlæg er jo netop et opråb til dem som taler om at kører - men glemmer at fortælle det til alle andre - men på intet tidspunkt noget om at der bliver kørt om søndagen..
  Edgars mail er også udsprunget af rygter - samt et ønske fra en af dem som vil køre søndag, om ikke Edgar kunne fortælle det til alle andre.

  Så det er ikke bestyrelsen der har opfordret til at møde op søndag - men andre medlemmer af klubben.

  SvarSlet