onsdag den 29. april 2015

Gad vide om det kan blive bedre......

Tirsdag morgen skinner solen - dog er det en kold morgen med 6 grader - så der er stor smil hos de 4 musketerer som skal til Langesø.

Vel fremme finder vi vores stolt ironkrikker frem fra stalden og Inspektøren, Bianchi og Specialized skal fremvise denne skønne skov til Ismanden. Vi mærker tydeligt, at Ismanden er lidt nervøs :-)

Afgang ud af sydsporet i skønt veje - vi fornemmer hvordan skoven er ved at springe ud, der er stille så vi kan høre dyrene (er normalt ikke muligt når Miss Bar er med), solen varmer dejlig og underlaget er helt perfekt.

Ismanden skal kun lige ind af det første omgang singeltracks i granskoven - så er han solgt til Langesø.

Vi oplever også hvordan der er lavet nye sløjfer på sydsporet som er teknisk svære - så vi har smil fra øre til øre....

Så op på toppen hvor vi holder pause inden de næste "stejle" opkørsler skal forceres....


Her holder Bianchi, Inspektøren og Ismanden - nyder solen varmer dejligt.


Så er vi klar til nedkørsel.....

Efter en time er vi rundt og tager lige ud på første del af nordsporet - og her opdager vi også nye sløjfer som er helt kanon sjove.....

Men men men men men........ så sker der det, at Bianchi er træt men ikke vil sige det til nogen og hvad gør han så. Jo han sprænger sin kæde midt inde i skoven og så må vi andre jo skubbe/slæbe ham hjem...


Vel tilbage ved slottet efter endnu en fantastisk tur - og vi kan kun sige en ting om sporerne i Langesø "das ist weltspize"

Hjemme i Bogense er der kaffe og lækkert is ude ved Ismanden - i mens vi ser hvordan det nye Søbad tager form.

1 kommentar: