tirsdag den 20. maj 2014

Så skulle den nye event afprøves

I en klub hvor ordet "Event" indgår er vi jo nødt til at prøve nye lege af.

Inspektøren havde kaldt til samling søndag hvor vi skulle lege "Kampen om cyklen" - som udspringer fra  den gamle "Stoleleg".

Lørdag aften er der stor tilmelding til denne event - men da vi mødes søndag ud ved Hasmark Camping har en influenzasky været over Bogense.

Den har især ramt Jyden, Smeden og Mudderkongen - som alle er blevet under dynen.

Så ved Hasmark er Svanen, Cube, Pedellen, P29, Extreme, Frk. Lundegaard, Inspektøren og Specialized klar til leg.

Så vi leger kampen om cyklerne og her kan du se resultat.

https://www.youtube.com/watch?v=1pEk5z6Fc5w

Planen er at vi skal følge Odense Fjord ind til Odense og der nyde kaffe og kage. Det er Inspektøren som er vejviser, og som altid i Otterup har han der visse geografiske udfordringer.... Vi kommer godt afsted i medvind og sol - men så er vi pludselig ude ved Strandvejen. Så nu får Inspektøren lige lidt hjælp så vi kan finde grusvejen til Egensedybet Marina - men det lykkes og vi har den flotteste udsigt over Odense Fjord

 
Her er vi lige kommet ud på grusvejen


Pedellen i dyb koncentration.

Cube og Extreme i fin stil - her er der stadig godt med luft i slangerne.

Vi når frem til Klintebjerg og herfra igen markveje ind mod stien langs kanalen


Inspektøren fører an foran Cube, Frk. Lundegaard og Svanen - i mens Pedellen har lagt sig over ud i overhalingsbanen.

Så kommer ud på stien - den er ikke cykelvenlig med alle de sten så vi er glade for de fede dæk.

Så køre vi langs kanalen og kan se Stige Ø - den skal snart prøves af - igennem Stige hvor de forreste tror den nye bro er bygget over jollehavnen :-)

Så er vi tæt på Odense og nu kan Odins Bro skimtes forude


og da vi køre under den begynder den at dreje...... de lukker broen med hvad ser vores skarpe øjne - der er mindst 20 centimeters forskel på de 2 brofag - onder tunger påstår det går ind under kinesiske kvalitetskrav..... eller er den bygget ude i Hårslev.

Så skal vi lige det sidste stykke og hvad ser vi så - der er ikke noget luft i Extrems baghjul - men han tager det flade fælg og prøver at komme ind til kaffestedet..... men på Kanalvej må han give op og parkere cyklen i en have - og så løber Cube og derefter P29 ved siden af os....... Ser godt ud når en løber sekunders af 7 på cykler - det kan vi da kalde opbakning...

Fremme ved det Nordatlantiske Hus bestilles der kage og kaffe - Kaffemik på det lokale sprog.. Skøn varm kaffe med Æbeltærte - guf guf guf..... Heldigvis kunne Inspektøren ikke tælle til 8 - så vi fik 9 stykker kage.

Så skal vi hjemad - Extreme har ringet efter en vogn - og vi andre hopper i sadlerne igen. Vi smutter lige en tur ind i Næsbyhoved Skoven og får set bakkerne og kongeborgen.

Herfra er det bare tilbage til Hasmark Camping af samme rute som ud - og efter 55 kilometer er vi ved bilerne igen.

En dejlig fællestur er slut - tak for hyggeligt samvær.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar